У сукні з льону та у сережках з пензликами: яскрава королева Максима з родиною на пляжі

У сукні з льону та у сережках з пензликами: яскрава королева Максима з родиною на пляжі

Королева Максима / Фото: Getty Images

Король і королева Нідерландів продовжують свій багатоденний тур Нідерландськими Карибськими островами, в який вони вирушили разом з дочкою - спадковою принцесою Катаріною-Амалією.

Сім'я побувала на узбережжі, де влаштувала невеликий фотосет, а також відвідали проєкт з охорони природи в Синт-Естатіусі, Бонайрі. 51-річна королева Максима знову не дає нам нудьгувати і продемонструвала новий яскравий аутфіт. На ній була льняна сукня міді з принтом від Zimmermann за 695 доларів, взута вона була в босоніжки на платформі, а в руках тримала бамбуковий клатч від Glorinha Paranagua за 120 доларів.

Королева Максима та король Віллем-Олександр з дочкою Катаріною-Амалією / Фото: Getty Images

Талію Її Величності підкреслював широкий білий пояс, а йому в тон у вухах були сережки з пензликами, а на обличчі сонцезахисні окуляри від Tom Ford. Дочка короля та королеви принцеса Катаріна-Амалія була цього дня у блакитній сорочці, лляних білих широких штанях та у босоніжках на підборах. У руках вона тримала клатч із вишивкою, а у вухах у дівчини були сережки-висячки з пензликами, як у мами.

Загалом у цьому турі складається враження, що Катаріна-Амалія намагається наслідувати свою маму і часто вибирає великі прикраси для своїх образів.

Королева Максима / Фото: Getty Images

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація