У светрі з оленями: графиня Уессекська відвідала магазин і допомогла його прикрасити до Різдва

У светрі з оленями: графиня Уессекська відвідала магазин і допомогла його прикрасити до Різдва

Графиня Софі / Фото: Getty Images

Ще однією любителькою собак в британській королівській сім'ї є графиня Уессекська Софі.

Поки герцогиня Корнуольська Камілла відвідувала Будинок собак Баттерсі в Віндзорі, де фотографам вдалося зробити дуже милий кадр з собакою на руках у Камілли, графиня Уессекська Софі прибула до благодійного магазина Shooting Star Childrens Hospices в Гемптоні, біля якого її дуже дружелюбно зустрічав бордер-коллі Блітц, який намагався понюхати або навіть облизати свою гостю.

Графиня Софі / Фото: Getty Images

55-річна Софі приїхала до магазина, щоб допомогти підготуватися до майбутнього Різдва і новорічних свят. Одягнена графиня була в чорний светр з малюнком оленів, спідницю довжини міді, чорні замшеві чоботи на стійких підборах і чорну подовжену жилетку з хутряним коміром.

Графиня Софі / Фото: Getty Images

В руках вона несла якийсь паперовий пакет, можливо, з подарунком, і захисну маску. Волосся Софі зібрала ззаду, зробила легкий денний макіяж і одягла сережки з камінням.

Вчора, нагадаємо, ми бачили графиню Софі на заході в компанії чоловіка принца Едварда. Разом вони відвідали Foodwise, куди приїхали, щоб допомогти приготувати гарячі страви для місцевого населення в громадському центрі Moorcroft Community Centre у Вокінгу.

Графиня Уессекська / Фото: Getty Images

Читайте також: У скромному аутфіті та з маскою: графиня Уессекська взяла участь у розписі різдвяних прикрас

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Новини королівських родин
Наступна публікація