В елегантному вбранні і з новою підвіскою: герцогиня Кембриджська поспілкувалася з медпрацівниками

В елегантному вбранні і з новою підвіскою: герцогиня Кембриджська поспілкувалася з медпрацівниками

Герцогиня Кембриджська / Фото: Getty Images

Герцог і герцогиня Кембриджські через пандемію і посилений карантин знову повернулися до роботи в форматі онлайн-конференцій, зустрічей і відеодзвінків.

Цього тижня 39-річна герцогиня Кетрін поговорила з п'ятьма медсестрами з Мідлендс і дізналася про їхню видатну роботу, що виходить далеко за межі їхніх службових обов'язків під час пандемії коронавірусу.

Кетрін підтримала медпрацівників, похвалила їх за неймовірний вклад і дивовижні вчинки. Багато з медсестер повернулися до роботи навіть незважаючи на те, що вже вийшли на пенсію. У своїй промові герцогиня Кетрін сказала, що ці вчинки, ці добрі справи по відношенню до пацієнтів, вони неймовірні і, ці жінки гідні, щоб про них говорили.

У відео, яким поділилися на сторінці в Instagram Кенсінгтонського палацу, герцогиня Кетрін постала в білій блузці, чорному короткому жакеті, сережках з перлами від Simone Rocha вартістю 225 фунтів стерлінгів і з новою підвіскою на шиї. Волосся її було укладене за боковим проділом і випрямлене, а на обличчі був класичний денний макіяж. Герцогиня навіть в рамках віддаленої роботи має дуже стильний вигляд.

Читайте також: П'ять улюблених екологічних брендів герцогині Кембриджської

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Новини королівських родин
Наступна публікація