В образі від Alexander McQueen: герцогиня Сассекська захопила стильним аутфітом

В образі від Alexander McQueen: герцогиня Сассекська захопила стильним аутфітом

Герцогиня Меган і принц Гаррі / Фото: Getty Images

Герцогиня Меган Сассекська і принц Гаррі знову вийшли на відеозв'язок.

20 жовтня подружжя провело спеціальний випуск TIME100 Talks, в бесіді піднімали тему досконалості цифрового світу. А саме, як цифровий досвід позначається на нашому емоційному і психічному стані.

Перед камерою герцогиня Меган з'явилася в чорному піджаку від Alexander McQueen, під яким був білий топ, і в штанах теж від Alexander McQueen. Її волосся було розпущене і красиво укладене кучерями, на руці красувався браслет і годинник від Cartier, а на обличчі був легкий макіяж.

Герцогиня Меган і принц Гаррі / Фото: Associated Press

У розмові Меган зазначила, наскільки складними є соціальні мережі і світ онлайн. Щоб спробувати зрозуміти, що відбувається в Інтернеті, вони з Гаррі поспілкувалися з багатьма експертами в цій галузі.

"Ми почали з професорів і експертів у цій галузі, поговорили c неврологами. Дружба, яку ми сформували разом з багатьма з цих людей, які мають спільну мету - зробити цей простір більш здоровим і кращим для всіх нас" - сказала Меган.

Раніше, нагадаємо, Меган виступила на віртуальному саміті Найвпливовіших Жінок і під час свого виступу назвала користувачів соціальних мереж- "наркоманами", людьми, які пристрастилися до соціальних мереж, як до наркотиків. Сама Меган раніше, ще до знайомства з принцом Гаррі, також активно вела блоги в соцмережах і особисту сторінку в Instagram.

Читайте також: Схоже вже бачили: герцогиня Меган з'явилася на публіці в екологічній недорогий сорочці

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Сассекси йдуть з палацу
Наступна публікація