В рожевому костюмі і на високих шпильках: принцеса-втікачка Гая приїхала до суду

В рожевому костюмі і на високих шпильках: принцеса-втікачка Гая приїхала до суду

Принцеса Гая / Фото: Getty Images

Втікша дружина шейха Дубая принцеса Гайя відвідала фінальне слухання свого шлюборозлучного процесу.

45-річну принцесу заскочили біля будівлі суду в Лондоні, де відбулося останнє слухання у цій справі. На засідання Гая прибула в ніжно-рожевому діловому костюмі, чорних колготах і замшевих човниках на підборах. На плечі у принцеси висіла невелика замшева сумка на двох ремінцях.

Принцеса Гая / Фото: Getty Images

Образ Гаї доповнював досить насичений макіяж в нюдовій колірній гамі і мініатюрна підвіска у вигляді серця на грудях.

Принцеса Гая / Фото: Getty Images

Нагадаємо, ще влітку весь світ дізнався про втечу принцеси від 70-річного еміра Дубая Мохаммеда Аль Мактума. Гая звернулася до високого суду в Лондоні (у Британії вона попросила притулку) з проханням визнати її шлюб з шейхом Мохаммедом насильницьким, розлучити їх і видати їй і їхнім дітям (дочці Аль-Джаліль і синові Зайєду) спеціальні ордери, які забезпечили б безпеку їхнього життя і здоров'я. Нагадаємо, після втечі дружини Мохаммед звинуватив її у зраді з британським охоронцем їхньої сім'ї і заявив, що має намір повернути їхніх спільних дітей до Дубаю.

Інтереси принцеси в суді представляє адвокат Фіона Шеклтон, вона була адвокатом принца Чарльза під час його розлучення з принцесою Діаною. Суд повинен прийняти рішення за цією справою до кінця робочого тижня.

Принцеса Гая з чоловіком / Фото: Associated Press

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Принцеси Сходу. Новини. Виходи
Наступна публікація