В яскравій сукні з пір'ям: королева Максима на урочистому прийомі в палаці

В яскравій сукні з пір'ям: королева Максима на урочистому прийомі в палаці

Королева Максима / Фото: Getty Images

Королева Нідерландів Максима, король Віллем-Олександр і принцеса Беатрікс були зазнімковані в Королівському палаці разом з американським композитором і диригентом Джоном Адамсом.

Джон прибув до Амстердаму на церемонію вручення премії Erasmus Prize, яка відбулася напередодні в Королівському палаці.

48-річна королева Максима цього дня обрала, як завжди, яскравий образ, одягнувши блакитну сукню, декоровану кольоровими рюшами і камінням і різнобарвним пір'ям на подолі. Образ королева доповнила тілесними колготами і червоними туфлями-човниками.

Королева Максима / Фото: Getty Images

Також її зап'ястя прикрашало кілька браслетів та годинник, у вухах були сережки-гвіздки з діамантами, а на обличчі макіяж в нейтральних відтінках.

У синьому костюмі та чорних туфлях була і мама короля – принцеса Беатрікс. Вона також зробила макіяж очей з блакитними тінями на повіках, лаконічну укладку і одягла сережки з блакитними камінцями. На її зап'ястях було кілька браслетів.

Принцеса Беатрікс, король Віллем-Олександр, королева Максима / Фото: Getty Images

Король Віллем-Олександр витримав цю синю колірну гаму і в своєму луці. Він був у синьому костюмі з червоною краваткою. А ось їхній гість навпаки одягнув темний костюм, який розбавив яскраво-синьою краваткою.

Королева Максима / Фото: Getty Images

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Новини королівських родин
Наступна публікація