Відпочине від буденності: королева Єлизавета II їде до улюбленого особняка її чоловіка принца Філіпа

Відпочине від буденності: королева Єлизавета II їде до улюбленого особняка її чоловіка принца Філіпа

Королева Єлизавета II / Фото: Getty Images

Королева Єлизавета II вирішила влаштувати собі невеликий вікенд і виїхати з Віндзора.

На вихідних Її Величність планує здійснити тихий візит в одне з найулюбленіших місць її покійного чоловіка принца Філіпа. Герцог Единбурзький проводив більшу частину свого часу в котеджі Wood Farm після виходу на пенсію 2017 року.

Єлизавета II покинула Віндзорський замок в п'ятницю і відвідала свій маєток Сандрінгем в Норфолку, де королівська сім'я традиційно проводить різдвяні канікули. Монархиня була помічена, коли проїздила Лісовою фермою верхи на коні разом зі своїм тренером зі скачок Джоном Ворреном, пише People. На жаль, але папараці зробити ці знімки не вдалося.

Королева Єлизавета II і принц Філіп / Фото: Getty Images

Тепер Єлизавета II збирається приїхати в Wood Farm. Це будинок з п'ятьма спальнями, єдиний королівський будинок, де королева відчуває, що може втекти від тиску монархії і не бути в центрі уваги, так писав про цей котедж Річард Кей в The Daily Mail.

Нагадаємо, відтоді, як в квітні 2021 принц Філіп помер, його дружина не влаштовувала собі канікул. Вона швидко повернулася до роботи і, очевидно, що це допомогло їй пережити в якійсь мірі цю важку втрату. Треба віддати належне і її родичам — син і спадкоємець принц Чарльз взяв на себе багато публічних зустрічей та обов'язків, активну участь в королівському житті також беруть подружжя Кембриджів і принц Едвард з дружиною Софі Вессекською.

Королева Єлизавета II і її внук принц Вільям / Фото: Getty Images

Читайте також: Історія кохання в фотографіях: принц Філіп і принцеса Єлизавета в молоді роки

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Стиль королеви Єлизавети II
Наступна публікація