Відвертості тривають: оголена Ешлі Грем показала величезні розтяжки на животі

Відвертості тривають: оголена Ешлі Грем показала величезні розтяжки на животі

Ешлі Грем / Фото: Instagram Ешлі Грем

Ешлі Грем продовжує інформувати своїх підписників про стан свого здоров'я після народження первістка.

Місяць тому Ешлі народила сина Айзека. Перші кілька тижнів дівчина не показувала нічого, ні своїх фотографій, ні сина, жодних stories. Але, трохи відновившись Грем почала інформувати про те, як почувається після народження дитини.

В Instagram зірка поділилася знімком свого оголеного живота і показала розтяжки. "Це так само я. Трохи нових історій", - підписала фото модель plus size.

Ешлі Грем / Фото: Instagram Ешлі Грем

На жаль, розтяжки, які з'являються на шкірі вагітних жінок – явище досить поширене. Просто до нього або є схильність, або ні. Але Ешлі, мабуть, цього не знала. Адже навряд чи зірка нехтувала засобами для догляду за шкірою і не мазала свій величезний живіт спеціальними кремами і маслами.

Ешлі Грем / Фото: Instagram Ешлі Грем

Раніше, нагадаємо, Ешлі Грем відверто розповідала читачам про те, як почувається після пологів: "Після стількох років у світі моди я б не повірила, що моїм улюбленим предметом одягу стане одноразова білизна. Говорити про те, що відбувається з жінкою після пологів в суспільстві не прийнято. Через це у деяких людей з'являється враження, що життя молодих мам в перший місяць після народження малюка схоже на казку. Ніхто не говорить про розтяжки, проблеми з кишківником і сечовим міхуром та інші наслідки пологів", - зазначила Грем. Народжувала модель, нагадаємо, вдома.

Ешлі Грем з сином і чоловіком / Фото: Instagram Ешлі Грем

Повʼязані теми:

Наступна публікація