"Він навіть не перепросив": жертва аварії за участю принца Філіпа розповіла, через що її засмутила королівська родина

"Він навіть не перепросив": жертва аварії за участю принца Філіпа розповіла, через що її засмутила королівська родина

Принц Філіп, аварія / Фото: Associated Press

Нещодавно 97-річний чоловік королеви Єлизавети II потрапив в автомобільну аварію. Сам принц не постраждав, а ось пасажирам іншого авто, в яке в'їхав принц дісталося.

Принц Філіп сам перебував за кермом автомобіля Range Rover. Інцидент стався, коли він виїжджав на трасу А149 і зіткнувся з іншим автомобілем. Удар був такої сили, що автомобіль принца перекинувся. Постраждала Емма Фейрвезер, що перебувала в іншому автомобілі, розповіла в інтерв'ю програмі ITV про те, що відбувалося далі після аварії, повідомляє Daily Mail.

Принц Філіп, аварія / Фото: Associated Press

Виявилося, що королівська сім'я навіть не попросила вибачення через цю ситуацію. Більш того, після того, як її дістали з автомобіля, де крім неї їхала ще її подруга і маленька дитина, у неї запитали, а ви знаєте, хто був за кермом Range Rover, це ж принц Філіп. Жінка зламала своє зап'ястя і, ймовірно, їй було все одно, хто був за кермом.

Автомобіль принца Філіпа / Фото: Associated Press

"Я завжди з повагою ставилася до королівської сім'ї, але це стало для мене дуже болючим. Що їм варто було хоча б перепросити, відправити мені листівку або букет квітів?", - каже постраждала.

Фото з місця аварії / Фото: Associated Press

Зараз у цій справі триває розслідування, 97-річний принц Філіп, який пояснив ситуацію тим, що його засліпило сонце, може позбутися водійських прав. Також відомо, що за кермом Філіп не був пристебнутий, не пристібається зазвичай і його дружина, 92-річна королева Єлизавета II.

Принц Філіп і королева Єлизавета II / Фото: Associated Press

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація