Вийшли на роботу: герцогиня Кембриджська і принц Вільям поспілкувалися з учнями однієї з британських шкіл

Вийшли на роботу: герцогиня Кембриджська і принц Вільям поспілкувалися з учнями однієї з британських шкіл

Герцогиня Кембриджська та принц Вільям, 2019 рік / Фото: Getty Images

Герцог і герцогиня Кембриджські вирішили підбадьорити в непростій ситуації учнів однієї зі шкіл.

На сторінці Кенсінгтонського палацу в Instagram з'явилося відео, на якому видно, як герцогиня Кетрін і принц Вільям зателефонували до школи Casterton Primary Academy, щоб подякувати її персоналу за те, що в цей непростий час вони доглядають за дітьми тих, хто бореться з пандемією коронавірусу у Великій Британії або продовжує роботу в непрості часи.

Герцогиня Кембриджська та принц Вільям / Фото: Getty Images

Під час бесіди Кейт і Вільям запитували дітей про їхні заняття, про те, що вони роблять в школі. Діти також ставили запитання і показували малюнки. Під час розмови герцогиня обмовилася, що її старший син - принц Джордж любить дивитися документальний цикл "Блакитна планета", а молодший – принц Луї обожнює сонечок і шукає їх в садку.

Також Кембриджі звернулися до персоналу школи зі словами подяки: "Ми хотіли від усієї душі подякувати вам, молодці, що продовжуєте роботу. Будь ласка, передайте слова підтримки всім працівникам та волонтерам, вони роблять приголомшливу роботу", - сказав Вільям. А його дружина приєдналася до цієї промови і доповнила її словами: "Ви великі молодці, всі ви. Я знаю, що ситуація непроста, але це фантастика".

Обговорили плани на майбутнє свято Пасхи. Як відомо, всі служби та заходи королівської і не тільки королівської сім'ї були скасовані. Так що Вільям і Кейт відсвяткують Великдень вдома разом з дітьми. Персонал побажав королівській парі щасливого Великодня, а Вільям відповів їм: "Так, буде з'їдено багато шоколаду, це точно", а Кейт додала: "Ти весь час його їси".

Герцогиня Кембриджська та принц Вільям / Фото: Associated Press

Під час цієї відеоконференції герцогиня Кетрін з'явилася перед камерою в гірчичному вбранні і з сережками-висячками у вухах. А її чоловік Вільям був у блакитній сорочці і багато усміхався в кадрі.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Новини королівських родин
Наступна публікація