Все заради дитини: герцогиня Сассекська відмовилася від улюблених страв

Все заради дитини: герцогиня Сассекська відмовилася від улюблених страв

Герцогиня Сассекська Меган / Фото: Associated Press

Чим ближче дата пологів, тим більше уваги приділяють таблоїди вагітній герцогині Сассекській.

Сама Меган на одному з недавніх заходів зазначила, що перебуває зараз на шостому місяці і її пологи відбудуться в кінці квітня або на початку травня. А от працівникам таблоїду The Sun вдалося з'ясувати, як герцогиня і її чоловік принц Гаррі готуються до появи на світ свого первістка.

Як повідомило виданню невідоме джерело, герцогиня Меган дуже турбується про здоров'я свого малюка, і навіть перейшла на веганський тип харчування, відмовившись від м'яса та інших продуктів тваринного походження. Її підтримує в цій справі і принц Гаррі. А раніше запечене курча Меган називала своєю улюбленою стравою.

Герцогиня Сассекська Меган і принц Гаррі / Фото: Getty Images

Багато шанувальників пари обурені, адже вагітна жінка повинна добре харчуватися, а її раціон повинен бути багатий білками, жирами, вітамінами та іншими мікроелементами, необхідними для повноцінного росту плода. Сподіваємося, герцогиня усвідомлює це і харчується добре.

Також видання повідомляє, що подружжя вже зайнялося інтер'єром дитячої кімнати. Вони хочуть зробити дитячу в нейтральних тонах, не акцентувавши увагу на звичні блакитні кольори, які зазвичай обирають для хлопчиків, або рожеві, що для дівчаток.

Герцогиня Сассекська Меган / Фото: Associated Press

На одному з недавніх заходів Сассекси повідомили, що не знають стать своєї дитини, бо хочуть, щоб це стало для них сюрпризом.

Стаття з добірки новин:
Сассекси йдуть з палацу
Наступна публікація