Вже приймають ставки: названі можливі імена для дитини принцеси Євгенії та Джека Бруксбенка

Вже приймають ставки: названі можливі імена для дитини принцеси Євгенії та Джека Бруксбенка

Принцеса Євгенія і Джек Бруксбенк / Фото: Instagram принцеси Євгенії

У вересні британська принцеса Євгенія поділилася радісною новиною про те, що чекає на дитину.

30-річна принцеса Євгенія та її чоловік Джек Бруксбенк на офіційній сторінці королеви Єлизавети II - бабусі принцеси Євгенії, в Instagram, повідомили, що чекають на первістка. Стать дитини пара поки не розкриває, і навряд чи ми дізнаємося про неї доти, як дитина народиться.

Принцеса Євгенія і Джек Бруксбенк / Фото: Associated Press

Британські букмекери традиційно вже приймають ставки на ім'я для дівчинки і для хлопчика. Серед фаворитів: Аліса, на честь матері принца Філіпа Единбурзького, дідуся принцеси Євгенії, а також Генрі, на знак поваги до кузена принцеси - принца Гаррі Сассекського, - пише Daily Mail.

Дитина повинна з'явитися на світ на початку 2021 року. Британська букмекерська контора BetVictor має і інші дані. Вони пишуть, що в фаворитах є імена: Артур, Томас, Джордж, Чарльз, а серед жіночих імен лідирують також: Грейс, Вікторія, Олександра, Діана і Ізабелла.

До слова, ім'я Артур часто зустрічається в королівській родині. Це друге ім'я принца Вільяма, його батька - принца Чарльза і молодшого сина - принца Луї. Сестра герцогині Кембриджської Піппа Міддлтон також назвала свого первістка Артуром. Яке ім'я виберуть Євгенія і Джек ми не знаємо, але теж з нетерпінням чекаємо на новини від них.

Принцеса Євгенія і Джек Бруксбенк / Фото: Instagram принцеси Євгенії

Читайте також: Два роки від дня весілля: принцеса Євгенія поділилася ексклюзивними фото

Повʼязані теми:

Наступна публікація