Як схожий на Меган: герцогиня Сассекська і принц Гаррі приїхали на захід разом з сином

Як схожий на Меган: герцогиня Сассекська і принц Гаррі приїхали на захід разом з сином

Герцогиня Меган і принц Гаррі з сином / Фото: Getty Images

У принца Гаррі і герцогині Меган сьогодні новий робочий день в рамках їхнього королівського туру.

Сьогодні подружжя вперше з'явилося на публічному заході разом зі своїм чотиримісячним сином Арчі. Вони відвідали архієпископа Десмонда Туту і його дочку Тандеку в їхньому будинку в Кейптауні.

На цю зустріч 37-річна Меган одягла світлу сукню з принтом довжини міді від бренду Club Monaco, зібрала волосся в хвіст, а на її обличчі був легкий макіяж. Свого сина Меган тримала на руках. Він був одягнений у білий боді і блакитний смугастий комбінезон. Малюк був зовсім не наляканий, навпаки, навіть усміхався. Та і його мама мала дуже щасливий вигляд.

Герцогиня Меган і Арчі / Фото: Getty Images

І все ж нас не покидає думка із запитанням про те, чому герцогиня Меган так ніби невпевнено тримає дитину на руках.

Герцогиня Меган і принц Гаррі з сином / Фото: Getty Images

Адже це не перший публічний захід з ним, а, як стверджують королівські репортери, герцогиня майже завжди перебуває з сином. А відчуття, що вона боїться його впустити.

Герцогиня Меган і принц Гаррі з сином Арчі / Фото: Associated Press

Нагадаємо, королівський тур герцога і герцогині Сассекських Південною Африкою стартував 23 вересня і триватиме він до 2 жовтня. В рамках цього туру подружжя відвідає 4 країни і 36 різних заходів. Це перший тур, в який Меган і Гаррі вирушили не вдвох, а вже втрьох - разом зі своїм 4-місячним сином Арчі. Малюка, який народився 6 травня 2019 року, взяли з собою в 10-денну поїздку, допомагати з дитиною герцогині буде няня, яка також вирушила в тур разом з ними.

Сподіваємося, герцогиня і принц візьмуть сина Арчі хоча б на один захід в рамках цього туру і покажуть публіці, як їхній син підріс. Також очікуємо побачити багато різних образів герцогині Меган, зокрема і у вбранні з її колекції для Smart Works, яку нещодавно герцогиня презентувала в рамках першого заходу після офіційного виходу з декрету в Лондоні.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Герцогиня Сассекська Меган
Наступна публікація