Які стильні: мама і свекруха Вікторії Бекхем на показі дизайнерки в Лондоні

Які стильні: мама і свекруха Вікторії Бекхем на показі дизайнерки в Лондоні

Сандра Джоржина Вест і Джекі Адамс / Фото: Getty Images

Дизайнерка Вікторія Бекхем представила свою нову колекцію на суд лондонської публіки.

Показ колекції Вікторії Бекхем приїхали подивитися багато знаменитостей від Алекси Чанг до головної редакторки американського Vogue Анни Вінтур. Приїхали підтримати місіс Бекхем і її рідні – чоловік Девід і старші сини Ромео і Круз. Вони сиділи в першому ряді поруч з Анною Вінтур. Особливу увагу привертала 8-річна дочка дизайнера Гарпер Севен, вона сиділа на руках у тата в довгій сукні в квітковий принт.

Девід Бекхем з синами Ромео і Крузом і дочкою Харпер / Фото: Getty Images

А ми пам'ятаємо її зовсім крихіткою, коли Вікі брала її з собою на роботу, змінювала підгузки в публічних місцях і часто потрапляла під шквал критики хейтерів, які раз обговорювали, як Вікторія дивно тримає маленьку доньку на руках, немов свій персональний аксесуар.

Відвідали показ мама і свекруха Вікторії – Джекі Адамс і Сандра Джоржина Вест. Обидві дами були одягнені в штанні костюми. Сандра була в чорному костюмі, білій блузці з бантом і бежевих замшевих човниках на стійких підборах. У жінки була красива укладка і блискучі тіні на повіках.

Сандра Джоржина Вест і Джекі Адамс / Фото: Getty Images

Джекі Адамс вбралася в чорний костюм і теж білу блузку. На обличчі у неї також був насичений макіяж, а на плечі висіла бежева сумка на ремінці-ланцюжку. Пані рідко виходять в світське суспільство, але одразу видно, що стежать за собою і мають чудовий вигляд.

Повʼязані теми:

Наступна публікація