З усмішкою і в улюбленому піджаку: герцогиня Кетрін на робочій зустрічі

З усмішкою і в улюбленому піджаку: герцогиня Кетрін на робочій зустрічі

Герцогиня Кембриджська / Фото: Getty Images

Герцог і герцогиня Кембриджські підтримують програму вакцинації від коронавірусу і закликають британців уважно ставитися до інформації про щеплення, яку можна зустріти на просторах соцмереж.

Кейт і Вільям поспілкувалися через відеозв'язок з двома жінками, які перебувають в зоні ризику — Шивою Модха, яка страждає на діабет 2 типу, і Фіоною Дойл, у якої астма. Коли відбулася їхня розмова, обидві ці жінки готувалися до первинної вакцинації від коронавірусу.

У розмові з Кембриджами вони обидві зізналися, що дуже переживають щодо вакцинації, але хочуть бути захищеними, тому йдуть на цей крок.

"Ми з Кетрін не претендуємо на звання медекспертів, але якщо вас це заспокоїть, ми цілком підтримуємо вакцинацію. Це дуже, дуже важливо", — зазначив у розмові принц Вільям. Герцогиня Кембриджська також наголосила на важливості та необхідності щеплень.

На відеозустріч 39-річна Кетрін одягла білу сорочку від Holland Cooper, в варіанті Кетрін це може бути сорочка, але бренд позиціонує річ, як боді. Зверху на Кейт був піджак брудно-зеленого кольору від Smythe. У Кетрін було розпущене волосся, на обличчі був макіяж в натуральних відтінках, а в вухах сяяли сережки.

Самі Кембриджі поки щеплення не робили. Але батько Вільяма принц Чарльз, його дружина Камілла, а також королева Єлизавета II і принц Філіп вже вакцинувалися від COVID-19. Королева, до речі, нещодавно теж закликала британців вакцинуватися.

Читайте також: У новому луці і з макіяжем яскравіше звичайного: герцогиня Кембриджська поспілкувалася з жінками

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Британські монархи
Наступна публікація