Здається не вагітна: принцеса Євгенія в ніжному образі і в компанії старшої сестри приїхала на захід

Здається не вагітна: принцеса Євгенія в ніжному образі і в компанії старшої сестри приїхала на захід

Принцеса Євгенія і Беатріс / Фото: Getty Images

Принцеси Йоркські Євгенія і Беатріс відвідали вчора арт-шоу Animal Ball в Лондоні.

Сестри позували перед камерами фотографів разом, стоячи в обіймах одна одної. Молодша принцеса Євгенія була одягнена в дуже ніжного відтінку сукню від марки Peter Pilotto з поясом на талії. Ймовірно, що чутки про вагітність принцеси виявилися просто чутками, тому що живота зовсім не видно.

До образу Євгенія підібрала туфлі відтінку металік з шипами і маленькі сережки-кільця, волосся красиво уклала хвилями, а на обличчя нанесла легкий денний макіяж.

 

Її старша сестра принцеса Беатріс була одягнена в бордову коротку сукню і цікавий чорний піджак з бахромою внизу. У неї через плече висіла смарагдового кольору сумка на ланцюжку, а замість підборів принцеса взула золоті балетки.

Разом з Беатріс на заході був присутній її коханий мільйонер Едоардо Мопеллі Моцці. Його також зафіксували фотографи.

Принцеса Беатріс і Едоардо Мопеллі Моцці / Фото: Getty Images

Також принцеса Євгенія відвідала вручення Премії герцога Единбурзького біля Букінгемського палацу, на заході були присутні графиня Вассекська Софі з чоловіком графом Едвардом.

"Для мене було великою честю приєднатися до моїх дядька та тітки, графа і графині Вассекських сьогодні в Букінгемському палаці і вручити нагороди Премії герцога Единбурзького. Було чудово зустріти всіх юнаків і дівчат, які багато чого досягли", - написала в своєму Instagram принцеса Євгенія.

Нагадаємо, в саду Букінгемського палацу нещодавно відбулася вечірка, яку відвідала королева Єлизавета II та інші гості.

Повʼязані теми:

Наступна публікація