Зворотний бік королівського життя: Кейт і Вільям показали зворушливе сімейне відео з дітьми

Зворотний бік королівського життя: Кейт і Вільям показали зворушливе сімейне відео з дітьми

Кейт і Вільям на новому портретному знімку на честь10-ї річниці весілля / Фото: Getty Images

Подружжя Кембриджських в кінці вчорашнього дня потішило своїх шанувальників ще одним сімейним відео.

Кейт і Вільям подякували всім за теплі слова і привітання, які вчора летіли на їхню адресу. 29 квітня герцог і герцогиня Кембриджські відсвяткували 10-ту річницю від дня свого весілля.

Увечері Кенсінгтонський палац представив неопубліковане раніше сімейне відео пари з трьома дітьми.

"Дякуємо всім за добрі послання в річницю нашого весілля. Ми дуже вдячні за 10 років підтримки, яку ми отримали в нашому  сімейному житті. В і К", — підписало ролик подружжя.

На відео герцогиня Кетрін і принц Вільям разом з дітьми принцом Джорджем, принцесою Шарлоттою і принцом Луї зазнімковані під час прогулянок, показали, як проводять час зі своїми чадами на свіжому повітрі, бігають, дуркують і смажать у багатті маршмелоу.

Епізоди з життя королівського подружжя змонтував Вілл Варр. Він запостив ролик у себе в Instagram і написав: "Вітаємо герцога і герцогиню Кембриджських з 10-річчям весілля. Справжній привілей відобразити дорогоцінні моменти з герцогом і герцогинею вдома з їхніми дітьми".

А напередодні річниці Кейт і Вільям представили нові портретні знімки, які були зроблені в Кенсінгтонському палаці британським фотографом Крісом Флойдом.

 

Нагадаємо, пара обвінчалася 29 квітня 2011 року у Вестмінстерському абатстві. Раніше ми згадували ще два королівських весілля, які відбулися в цьому ж місці.

Весілля Кейт і Вільяма / Фото: Associated Press

Читайте також: Сукня для особливого виходу: три знакових образи герцогині Кембриджської

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Новини з життя Кембриджів
Наступна публікація