12 років разом: Брюс Вілліс і його дружина відсвяткували річницю весілля

12 років разом: Брюс Вілліс і його дружина відсвяткували річницю весілля

Емма Гемінг і Брюс Вілліс / Фото: Getty Images

Пара дуже щаслива вже багато років.

Голівудський актор Брюс Вілліс і його друга дружина Емма Гемінг відсвяткували 12 річницю весілля. Пара одружилася 21 березня 2009 року, а в цьому шлюбі у них народилося дві дочки — Мейбл Рей Вілліс (народ. 1 квітня 2012) і Евелін Пенн Вілліс (народ. 5 травня 2014 року).

На своїх сторінках у соцмережах закохані поділилися зворушливими знімками, а в підписі привітали одне одного зі святом.

"Я дійсно люблю цього хлопця до Місяця і назад! Хоча бували часи, коли мені хотілося б взяти його на Місяць, висадити і повернутися поодинці! Ось як виглядають 12 років шлюбу, чи не так? У нас була неабияка кількість злетів і розчарувань в повітрі. Але він мій чоловік. Немає нікого, з ким я хотіла би пройти через цю божевільну річ під назвою шлюб, ніж з ним. Він моя сім'я, він дав мені сім'ю (і навіть більше), про яку я мріяла, і я люблю його до глибини душі. З 12-річчям мій солодкий", — написала Емма.

Нагадаємо, що раніше Вілліс був у стосунках з акторкою Демі Мур від шлюбу з якою також має трьох дочок. Хоча вони про залишилися друзями, але після розставання він не думав одружитися ще раз, та зустрівши Емму его життя перевернулося. До заручин пара зустрічалася 15 місяців. Нині дівчина у чудових стосунках не лише з дочками від першого шлюбу Вілліса, але і з його ексдружиною Демі Мур.

Читайте також: Карантин з колишньою: Брюс Вілліс і Демі Мур станцювали веселий танець

Наступна публікація