"Ангели" сумують: грандіозне шоу Victoria's Secret-2019 може не відбутися

"Ангели" сумують: грандіозне шоу Victoria's Secret-2019 може не відбутися

Victoria's Secret Fashion Show / Фото: Associated Press

Найграндіозніше шоу, організоване білизняним брендом Victoria's Secret, цього року може вперше за багато років на відбутися.

Цю гарячу новину обговорюють сьогодні в Мережі шанувальники бренду. Представники Victoria's Secret поки нічого не коментують, а обмовилася про скасування шоу модель Шаніна Шейк. Вона не є "ангелом" VS, але неодноразово брала в ньому участь. Ось що вона розповіла виданню The Daily Telegraph:

Шаніна Шейк / Фото: Instagram Шанiни Шейк

"Цього року, на превеликий жаль, шоу Victoria's Secret не відбудеться. Це дуже незвично, адже в цей час я й інші дівчата вже починали готуватися до нього. Проте, я впевнена, що в майбутньому ця ситуація зміниться", - сказала модель.

Шоу Victoria's Secret / Фото: Getty Images

Минулого року навколо шоу стався скандал, пов'язаний з тим, що директор з маркетингу Ед Разек, який відповідає зокрема і за підбір моделей, заявив, що бренд не буде запрошувати до участі трансгендерних моделей і манекенниць розміру plus size. Зрозуміло, його слова викликали шквал критики, з'явилися чутки, що наступного року шоу не покажуть по телебаченню. І ось тепер кажуть, що воно взагалі може не відбутися.

Нагадаємо, перший показ Victoria's Secret на подіумі відбувся 1995 року і відбувався у готелі "Плаза" в Нью-Йорку. Шоу 2001 року минуло вже на іншій локації - у парку Брайант. Того року воно вперше транслювався по телебаченню каналом ABC і привернуло умагу мільйонів глядачів.

Шоу Victoria's Secret / Фото: Getty Images

13 листопада 2007 року "ангели" Victoria's Secret отримали зірку на голлівудській "Алеї слави". Гайді Клум, Адріана Ліма, Алессандра Амбросіо, Кароліна Куркова, Селіта Ібенкс, Ізабель Гулар, Маріса Міллер і Міранда Керр взяли участь у церемонії вручення зірки на честь 25-річчя бренду на голлівудському бульварі.

"Ангели Victoria's Secret на "Алеї слави" в Голлівуді / Фото: Getty Images

Торішнє шоу, на яке було витрачено 12 мільйонів доларів, стало незабутнім ще й тим, що з командою "ангелів" попрощалася 37-річна бразилійка Адріана Ліма. Рік тому після шоу в Шанхаї про свій відхід так само заявила Алессандра Амбросіо. Ці дві моделі були ветеранами серед "ангелів" VS.

Адріана Ліма / Фото: Associated Press
Алессандра Амбросіо / Фото: Getty Images

Повʼязані теми:

Наступна публікація