Багаті теж плачуть: Кім Кардашян поскаржилася на ізоляцію з дітьми

Багаті теж плачуть: Кім Кардашян поскаржилася на ізоляцію з дітьми

Кім Кардашян з дітьми / Фото: Getty Images

У Кім Кардашян і Каньє Веста четверо дітей і всі вони досить маленькі. У період карантину подружжя залишилося з ними удвох. Або ж Кім трохи лукавить?

Вчора зірка реаліті дала онлайнінтерв'ю Вупі Голдберг і поділилася тим, як триває життя її сім'ї в умовах карантину. Якщо раніше Кім проводила з дітьми не так багато часу, весь її робочий графік був побудований на різних зустрічах, заходах і зніманнях, то в умовах карантину жити стало складніше.

Кім Кардашян / Фото: Instagram Кім Кардашян

Так-так, ви не помилилися, багаті теж скаржаться. Кім, наприклад, каже, що перебувати весь час з 6-річною Норт, 4-річним Сейнтом, 2-річною Чикаго і 10-місячним Псалмом їй непросто. Навіть у такому великому будинку, як у Кардашян, від дітей не сховаєшся.

Діти Кім Кардашян - Псалм і Сейнт / Фото: Instagram Кім Кардашян

В інтерв'ю Кім сказала: "Перебуваючи вдома з чотирма дітьми я зрозуміла, що не хочу більше дітей. Це дійсно складно і важко. Мені подобається все це сімейне возз'єднання, ми разом гуляємо, дивимося фільми. Але мені також доводиться займатися пранням і готувати. На щастя, у дітей почалися весняні канікули. Я тепер по-іншому подивилася на вчителів, які займаються з дітьми вдома. Це надзвичайна праця, яка гідна поваги. Поєднувати все це дуже важко, тому що себе потрібно відсунути на другий план і повністю зосередитися на дітях", - сказала Кім.

Кім Кардашян з чоловіком і дітьми / Фото: Instagram Кім Кардашян

Почули б Кім багато інших жінок, особливо багатодітних мам, які мешкають в маленьких квартирах. І все-таки цікаво, чи дійсно Кім і Каньє розпустили весь персонал свого будинку або зірка все ж трохи лукавить, як гадаєте?

Повʼязані теми:

Наступна публікація