Без комплексів: зірки, які в кроптопах світять оголеними грудьми

Без комплексів: зірки, які в кроптопах світять оголеними грудьми

Блек Чайна / Фото: Instagram Блек Чайни

Тільки найсміливіші знаменитості носять відверті топи без білизни, вихваляючись своїм оголеним бюстом.

Багато зіркових красунь знають, як привернути до себе увагу громадськості. Вони використовують для цього сміливий метод – одягають екстремально короткі топи на голе тіло і виблискують своїми оголеними грудями.

До таких безкомплексних дівчатам належить Демі Роуз. Модель обожнює демонструвати шанувальникам в Instagram свою гордість – пишний бюст. Нещодавно вона похизувалася грудями у помаранчевому кроптопі і помаранчевих стрингах, які були з'єднані з топом.

Демі Роуз / Фото: Instagram Демі Роуз

Помаранчевий кроптоп, з-під якого визирала пишні груди, приміряла і британська модель і зірка реаліті-шоу "Острів любові" Меган Бартон Гансон. Крім того, просвічувалися крізь тонку тканину її соски. Кроптоп вона поєднала з чорними стрингами.

Меган Бартон Гансон / Фото: Instagram Меган Бартон Гансон

Ще одна провокаторка – Блек Чайна. Танцівниця завжди підбирає для себе відверті образи, тому одягнути ультракороткий топ для неї не проблема. Вона опублікувала фото, на якому постала у золотому костюмі, розшитому паєтками, який складався з кроптопа, з-під якого знизу визирали її груди, і мініспідниці.

Блек Чайна / Фото: Instagram Блек Чайни

Показала Чайна свій бюст і в білому кроптопі, який поєднала з джинсами. У такому вбранні вона і своїми татуюваннями похизувалася.

Блек Чайна / Фото: Instagram Блек Чайни

Емілі Ратаковскі відома своєю пристрастю до знімків топлес або у вбраннях з відвертими декольте. В її колекції фото є також селфі, на якому вона зображена в білих стрингах і білому короткому топі, з-під якого визирають її красиві груди.

Емілі Ратаковскі / Фото: Instagram Емілі Ратаковскі

А Белла Хадід і зовсім не боїться в екстремально короткому топі виходити на вулицю. Одного разу папараці її заскочили біля виходу з готелю з валізою від Louis Vuitton і об'ємною сумкою Dior. На ній була біла об'ємна куртка з кольоровими елементами, обтислі велосипедки і короткий топ, який був настільки коротким, що груди дівчини ледь прикривав повністю.

Белла Хадід / Фото: Getty Images

Белла взагалі не любить носити бюстгальтери. Її часто можна побачити у білій трикотажної майці (або кроптопі), з-під якої просвічуються її соски.

Белла Хадід / Фото: Getty Images

У фотосесіях модель теж з радістю позує у підвернутих майках, демонструючи бюст.

Белла Хадід/The Feel Studio

Розбавила цей список західних знаменитостей смілива українська співачка Оля Полякова. Якось артистка поділилася з фоловерами пікантним селфі, на якому вона постала у чорному кроптопі, який підвернула так, що було трішки видно її оголені груди, і білих мінішортах, які вона теж підвернула.

Оля Полякова / Фото: Instagram Олі Полякової

Повʼязані теми:

Наступна публікація