Битва образів зірок у комбінезоні David Koma: Кароль, Йоганссон, Шуле і Стрідж

Битва образів зірок у комбінезоні David Koma: Кароль, Йоганссон, Шуле і Стрідж

Обираємо, кому із зіркових красунь більше пасує вбрання від дизайнера грузинського походження.

Нещодавно на презентації ювілейного сезону вокального шоу "Голос країни" Тіна Кароль продемонструвала ефектний образ у чорно-білому комбінезоні з колекції David Koma Resort 2020 з прозорою корсетною вставкою і чорним тонким ремінцем на талії. Вбрання співачка поєднала з чорними туфлями на шпильці.

Тіна Кароль / Фото: Instagram Тiни Кароль

Свій аутфіт Кароль доповнила укладкою з локонами і проділом набік, макіяжем з акцентом на червоній помаді і білим манікюром.

Тіна Кароль / Фото: Instagram Тiни Кароль

У такому самому комбінезоні виходила в світ Скарлетт Йоганссон. Акторка у цьому вбранні з'явилася на фестивалі Comic Con в Сан-Дієго в липні минулого року.

Скарлетт Йоганссон / Фото: Getty Images

До комбінезону Скарлетт підібрала прозорі туфлі-човники на високих підборах. З прикрас на ній були тільки сережки. Волосся акторка зібрала в пучок ззаду, а на обличчя нанесла досить насичений макіяж. Вийшло елегантно і досить стильно.

Скарлетт Йоганссон / Фото: Getty Images

Сподобалося вбрання від лондонського дизайнера грузинського походження і німецькій акторці Емілії Шуле. У цьому комбінезоні вона постала на нещодавному Німецькому кінобалу 2020 в Мюнхені.

Емілія Шуле / Фото: Getty Images

Вбрання зірка поєднала з чорними босоніжками і коричневою сумочкою. У вухах у неї були лаконічні діамантові сережки, на руці – широкий браслет. Макіяж Шуле зробила яскравий з акцентом на червоній помаді.

Емілія Шуле / Фото: Getty Images

Завершує нашу добірку модель Ромі Стрідж. Струнку фігуру красуня вирішила підкреслити саме комбінезоном David Koma. Модель зробила укладку з локонами і нанесла на губи яскраво-червону помаду.

Ромі Стридж/Instagram davidkomalondon

Повʼязані теми:

Наступна публікація