Битва зіркових образів: Осадча, Кароль, Каменських, Полякова і Огнєвіч

Битва зіркових образів: Осадча, Кароль, Каменських, Полякова і Огнєвіч

Прес-служба

Красуні продемонстрували на концерті ефектні аутфіти.

Вчора у Палаці "Україна" відбувся "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою". На ньому ведуча зібрала зіркових друзів, які виконали свої нові пісні.

У шоу взяли участь Тіна Кароль, Настя Каменських, Оля Полякова, Злата Огневич, Олег Винник, МONATIK, DZIDZIO, гурт "Бумбокс", KAZKA, Ivan Navi.

Пропонуємо вам розглянути образи артисток, які постали на вечорі у розкішних вбраннях.

Катя Осадча вийшла на сцену в образі lady in red: в обтислій сукні максі з білим довгим поясом на талії, який підкреслив її тонку талію, і з високим розрізом.

Прес-служба

Настя Каменських підкреслила сексуальні форми бежевою сукнею, розшитою перлами, яка складалася з боді і прозорої спідниці. Вбрання вона поєднала з пластиковими ботильйонами зі шнурівкою.

Прес-служба

Пізніше Настя одягла зверху білу багатошарову спідницю з розрізом.

Прес-служба

Оля Полякова викликала фурор своїм образом королеви. На ній був костюм у стилі Середньовіччя: червоне боді-корсет на блискавці з золотистими вставками і з об'ємними рукавами-ліхтариками, яке нагадувало обладунки лицаря. Ніжності атфіту додало біле мереживо на декольте і манжетах, а ефектності - 18-ти метровий золотистий шлейф.

Прес-служба

Тіна Кароль з'явилася у дуже сміливому вбранні: у прозорій білій фатиновій сукні від бренду Kristian Aadnevik (вартістю 340 тисяч гривень) на одне плече, з рюшами і з високим розрізом, який дозволив їй продемонструвати свої стрункі ноги.

Прес-служба

Злата Огнєвіч обрала для концерту блискучу чорну асиметричну сукню від DAFNA MAY з V-подібним декольте і високі сріблясті ботильйони на підборах.

Прес-служба

До слова, телеверсія концерту "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою" відбудеться на каналі "1+1" 28 квітня о 21:00.

Повʼязані теми:

Наступна публікація