Блиснули формами в ефектних луках: сестри Кардашян на церемонії People's Choice Awards

Блиснули формами в ефектних луках: сестри Кардашян на церемонії People's Choice Awards

Кріс Дженнер, Кортні, Глое і Кім Кардашян / Фото: Getty Images

Вчора в Санта-Моніці відбулася щорічна церемонія вручення нагород People's Choice Awards.

На червоній доріжці сяяли багато знаменитостей, але найбільше уваги було прикуто до сестер Кардашян. Що, втім, не дивно, адже всі вони обрали для заходу досить відверті образи.

39-річна Кім одягла сукню в пітоновий принт з глибоким декольте і на тонких бретельках. Вона чудово підкреслювала округлі форми Кардашян, а поєднала вбрання зірка з нюдовими босоніжками на шнурівці.

Кім Кардашян / Фото: Getty Images

Ззаду сукня була виконана з тканини кольору металік, яка переливалася під спалахами фотокамер. Свої довгі локони зірка накрутила, а на обличчя нанесла насичений макіяж з рожевим блиском на губах.

Кім Кардашян / Фото: Getty Images

Старша сестра Кім – 40-річна Кортні Кардашян була одягнена в блискучий штанний костюм, під який одягла тільки чорний бюстгальтер. Волосся зірка зібрала в хвіст і також нанесла на обличчя досить насичений макіяж.

Молодша з сестер – 35-річна Глое Кардашян одягла сукню з блискучим верхом і спідницю на запах, її лук також виблискував і переливався. Поєднувала його Глое з босоніжками відтінку металік і клатчем у вигляді стосу зібраних доларових купюр.

Кріс Дженнер, Кортні, Глое і Кім Кардашян / Фото: Getty Images

64-річна мама сестер Кардашян – Кріс Дженнер - продемонструвала, мабуть, найскромніше вбрання. На ній був чорний штанний костюм з розсипом каміння на піджаку. Ідеальна зачіска, макіяж і діаманти у вухах завершували образ зірки.

Нагадаємо, премія People's Choice Awards – народна, за своїх фаворитів у різних галузях шоу-бізнесу глядачі голосують в інтернеті.

Повʼязані теми:

Наступна публікація