"Цей час даний нам, щоб подивитися на своє життя": Сергій Бабкін дав поради, чим зайнятися на карантині

"Цей час даний нам, щоб подивитися на своє життя": Сергій Бабкін дав поради, чим зайнятися на карантині

Сергій Бабкін/Пресслужба Сергія Бабкіна

Український артист розповів, чим він займається під час карантину, і порекомендував цікаві заняття для читачів Леді.ТСН.ua.

Сергій Бабкін під час карантину не сумує. Музикант зізнався, що справ у нього зараз ще більше. Разом з цим він заряджає свою аудиторію позитивом, виставляє багато відео в Instagram Stories зі своїх велопоїздок, купань у купелі і занять з йоги. Також артист провів онлайн-квартирник.

Ще Сергій порадив, чим корисним можна зайнятися на карантині.

Сергій Бабкін/Пресслужба Сергія Бабкіна

"Якщо людина творча, то зараз можна писати картини, книжки, складати пісні. Якщо ж ви більш прагматичні, час зайнятися спортом, своїм тілом – підкачати його, скинути зайву вагу. Хто читає – читайте книжки. Дивіться фільми. Якщо є діти – займайтеся ними – малюйте, читайте, розгадуйте головоломки, грайте в ігри, влаштовуйте домашні конкурси. Також корисно розібрати мотлох і зайві речі в будинку. Можна що-небудь полагодити, плінтус, який відвалився, наприклад. Якщо є дворик – займатися у дворі. Можна почати дивитися з дітьми сімейний серіал, можна дорослий із коханою, коли діти лягли спати", - порекомендував музикант.

Ще Бабкін зізнався, що він нині цікавиться своєю улюбленою темою космосу, дізнається щось нове. Також він з донькою почав писати пісню англійською мовою, перекладають разом.

Сергій Бабкін/Прес-служба Сергія Бабкіна

Сергій порекомендував подивитися серіал "Гострі картузи", а також фільми "Джокер" і "Одного разу в Голлівуді".

Співак зазначив, що зараз саме час для саморозвитку і підвищення імунітету.

"А взагалі, з глобального погляду, цей час даний нам, щоб подивитися навколо, на своє життя, розібратися, що з нами відбувається. Можливо, ми зарилися у щось або кудись мчимо, як коники, у яких шторки з боків. Може, саме час зняти ці шторки нарешті і поспілкуватися з коханою людиною, відкритися повністю і щось вирішити. Як сповідатися. Цей час потрібно провести максимально з користю", – підсумував Сергій.

Читайте також: Олена Філонова поділилася рекомендаціями і бонус-порадою, чим зайнятися під час карантину

Читайте також: Коронавірус: що ви повинні робити під час домашнього карантину. Рекомендації ВООЗ

Повʼязані теми:

Наступна публікація