Через рік після весілля: Памела Андерсон пішла від свого чоловіка-тілоохоронця

Через рік після весілля: Памела Андерсон пішла від свого чоловіка-тілоохоронця

Памела Андерсон / Фото: Associated Press

54-річна зірка "Рятувальників Малібу" та Playboy подала на розлучення зі своїм п'ятим чоловіком.

Памела Андерсон через рік після весілля пішла від свого чоловіка-тілоохоронця Дена Гейгерста. Про це повідомило видання Rolling Stone з посиланням на джерело, близьке до пари.

Мабуть, почуття, які зародилися під час карантину, у реальному житті швидко згасли.

За інформацією ЗМІ, акторка подала на розлучення у Канаді, де вони мешкали одразу після одруження напередодні Різдва 2020 року.

Памела Андерсон / Фото: Getty Images

"Памела любить так само щиро, як і живе", — сказало виданню джерело, яке назвало їхній короткий союз "пандемічним вихором", який вщух.

Памела залишила їхній спільний будинок і переїхала жити до Малібу, де проводить час зі своїми синами.

Ані Андерсон, ані Гейгерст це поки не коментують.

Нагадаємо, весілля Памели та Дена відбулося 2021 року у її будинку у Ванкувері, в Канаді. Це був шостий шлюб для акторки, оскільки за кінопродюсера Ріка Соломона вона виходила заміж двічі.

Пара познайомилася на початку 2020 року, а після часу, проведеного в ізоляції через пандемію та карантин, дуже зблизилася. У коментарі для DailyMailTV Памела тоді сказала: "Я саме там, де мені потрібно бути — в обіймах чоловіка, який мене кохає".

Під вінець зірка Playboy йшла у розкішній білій вінтажній сукні, яка складалася з атласного корсету від Lace Embrace, пишної спідниці з тюлю від Joanna Delaney Bridal і довгої фати від Valentino. У руках у моделі був невеликий букет рожевих та білих троянд. Андерсон мала елегантний і романтичний вигляд. Ден був одягнений у чорні штани та білу сорочку.

Про всіх чоловіків Памели читайте у нашому матеріалі.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація