Ешлі Грем показала новонародженого сина і розповіла подробиці про свої пологи

Ешлі Грем показала новонародженого сина і розповіла подробиці про свої пологи

Ешлі Грем з сином і чоловіком / Фото: Instagram Ешлі Грем

Трохи більше двох тижнів минуло після пологів Ешлі Грем і зірка поділилася з шанувальниками деякими подробицями того, що відбувалося з нею.

У своєму фотоблогу в Instagram Грем запостила перший знімок з новонародженим сином, якому дали ім'я Айзек Менелік Джованні Ервін. На фото молода мама годує немовля грудьми, на її обличчі усмішка, а поруч сидить чоловік Джастін Ервін, який притримує дитину за голову.

Ешлі Грем з сином і чоловіком / Фото: Instagram Ешлі Грем

"Я пам'ятаю, як вперше взяла на руки Айзека і сказала Джастіну: "Тепер ми сім'я назавжди". У мене так багато причин, щоб бути вдячною за любов, вашу підтримку. За неймовірного чоловіка і прекрасну дитину, яка відкрила мені очі на те, яким дивним є цей світ насправді. Джастін і Айзек спасибі вам за те, що стали моїми коханими людьми", - написала Грем.

Ешлі Грем / Фото: Instagram Ешлі Грем

Разом з чоловіком модель взяла участь у записі подкасту, де розповіла про те, що її пологи відбувалися вдома, народжувала Ешлі з допомогою акушерки і доули. Малюк з'явився на світ на тиждень пізніше передбачуваного терміну. Модель зізналася, що рада була народжувати саме вдома і перебуваючи в госпіталі хвилювалася б значно більше. А так все минуло добре. В день перед пологами Грем навіть встигла поснідати і позайматися йогою, а її чоловік пожартував, що навіть в день, коли у неї вже почалися перейми, його дружина займається йогою за розкладом.

Ешлі Грем / Фото: Instagram Ешлі Грем

Вчора Ешлі опублікувала в соцмережах перші кадри на яких зображений її син. Обличчя на знімках не видно, тільки крихітні ручки малюка.

Джастін Ервін з сином / Фото: Instagram Ешлі Грем
Ешлі Грем з сином / Фото: Instagram Ешлі Грем

Повʼязані теми:

Наступна публікація