Феєрична прем'єра "Свінгерів-2": Астаф'єва у сукні з паєтками, Полякова - з розрізом, Осадча - з мереживом

Феєрична прем'єра "Свінгерів-2": Астаф'єва у сукні з паєтками, Полякова - з розрізом, Осадча - з мереживом

Зіркові красуні прийшли на захід у дуже гарних вбраннях.

Вчора в кінотеатрі "Оскар" відбулася грандіозна гала-прем'єра української еротичної комедії "Свінгери-2", на якій зібралася вся знімальна група картини. Серед них Оля Полякова, Даша Астаф'єва, Дзідзьо, Монро, Анна Саліванчук, Михайло Кукуюк, В'ячеслав Довженко.

Привітати з прем'єрою причетних прийшло багато селебріті: Катя Осадча, Юрій Горбунов, Андре Тан, Олена Шоптенко, Тарас Тополя і Alyosha, Наталка Карпа, Ivan Navi, Олександр Скічко та Єлизавета Юрушева, Дмитро Ступка, Артем Пивоваhjв, Олена Лавренюк, Богдан Юсипчук, Наталя Розинська, Євген Кот, Максим Єжов та інші.

Зіркові красуні продемонстрували ефектні аутфіти.

Астаф'єва підкреслила сексуальну фігуру блискучою сукнею з паєтками, поєднавши її з колготками в сітку і ботильйонами на підборах.

Полякова вбралася у сріблясто-чорну сукню з відвертим розрізом до талії і сміливим декольте та чорні босоніжки.

Осадча з'явилася в образі lady in red: в елегантній сукні з мереживним верхом, екстравагантному капелюшку і туфлях.

Саліванчук продемонструвала струнку фігуру у розкішній сукні-сітці від українського бренду Gasanova, під якою вона була у чорному боді.

А невгамовна Монро обрала для заходу яскравий образ: асиметричне жовто-коралове плаття і рожеві ботильйони. Завершив її лук яскравий насичений макіяж.

Про фільм:

У буд-якій подружній парі може настати той момент, коли ви в ліжку вже спробували все. Постійно треба придумувати щось нове, щоб ця машина любові завжди працювала і працювала. У світської левиці Ілони і бізнесмена Ігоря начебто виходить робити свою статеве життя різноманітним, але навіть їхній механізм може дати збій. Вірніше, дає збій Ігор, який став менш енергійним з роками, йому потрібна підзарядка, щоб знову йти в бій. Що вони тільки не пробували: і рольові ігри, і тантричний секс – нічого не допомагає. В пошуках потрібного засобу пара зайде настільки далеко, настільки буде потрібно. І вони обов'язково доб'ються свого.

На екранах мережі кінотеатрів "Оскар" комедія "Свінгери-2" стартує від 1 березня.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Життя зірок
Наступна публікація