Із хвостиком і в кроптопі: сексуальна Надя Дорофєєва енергійно станцювала на камеру

Із хвостиком і в кроптопі: сексуальна Надя Дорофєєва енергійно станцювала на камеру

Із хвостиком і в кроптопі: сексуальна Надя Дорофєєва енергійно станцювала на камеру

Надя Дорофєєва / Фото: Instagram Наді Дорофєєвої

Співачка намагається підтримувати своїх фоловерів під час карантину і ділиться з ними цікавими відео та знімками.

Надя Дорофєєва опублікувала в Instagram відео з TikTok, на якому вона у білому кроптопі, спортивному костюмі, рукавицях без пальців і з високим хвостиком на голові енергійно танцює на камеру.

Раніше Надя виклала знімок, на якому вона позує у смугастій сорочці і з гарною усмішкою. Під фото співачка поділилася переживаннями про нинішню ситуацію, вона занепокоєна тим, що відбувається.

Надя Дорофєєва / Фото: Instagram Наді Дорофєєвої

"Ви знаєте мене, як людину, яка постійно усміхається. Не знаю чому так. Іноді помічаю, що я, навіть коли веду якісь серйозні або хвилюючі розмови, кажу з усмішкою і це абсолютно природний процес. А ще, буває, коли я плачу, можу теж усміхатися... так дивно. У такий складний час я буду усміхатися вам ще сильніше. Нам всім зараз непросто, це м'яко кажучи... І я не тільки про хворих, які зараз борються за своє життя. Це я не лише про працівників медицини, які для мене є справжніми супергероями і зірками.

Всі плани зруйновані, бізнеси стоять, гроші ніхто не заробляє і найжахливіше - це страх. Як ми з цим впораємося? Скільки ще триватиме карантин? Криза? Що буде далі, ніхто не знає. І так, я боюся", - написала співачка.

Крім того, Дорофєєва закликала фоловерів цінувати те, що ми дихаємо, і попросила всіх залишатися вдома і берегти себе.

Вчора почула від доктора Комаровського, що від страху і стресу вмирають швидше. Це факт. Давайте всі разом спробуємо бути щасливими сьогодні і зараз, хоч це і непросто. Давайте цінувати те, що ми дихаємо сьогодні. І нарешті давайте менше читати депресивні статті, от зараз набагато корисніше дивитися прямі розважальні ефіри в Instagram, прости господи, ніж зачитуватися і тонути в тоннах негативної інформації. Ну і звичайно не забувайте про своє здоров'я, будьте уважні та обережні. Провітрюйте свої квартири, займайтеся зарядкою, читайте і відпочивайте. Будьте вдома. Бережіть себе. Усміхаюся сьогодні вам і цьому дн", - підсумувала артистка.

Читайте також: Як впоратися з тривогою і страхом в період карантину

Повʼязані теми:

Наступна публікація