Карантин із зіркою: 5 цікавих фільмів від співачки Lilu

Карантин із зіркою: 5 цікавих фільмів від співачки Lilu

Lilu/Пресслужба Lilu

Співачка і телеведуча поділилася з читачами Леді.ТСН.ua списком улюблених фільмів і розповіла, чим вона займається на карантині.

Під час карантину співачка Lilu не сумує. Вона займається розвитком Youtube-каналу, знімає блоги, оскільки раніше на це не вистачало часу. Ще артистка планує доробити нову українськомовну пісню і зайнятися створенням нової лінійки купальників.

"Є можливість приділити час створенню нової колекції купальників і пляжного одягу для нашого бренду Lilu&Krushani, адже скоро літо і, сподіваюся, що карантин - це ненадовго. Скоро ми всі будемо активно вилітати на відпочинок до тих країн, які нам дійсно подобаються", - розповіла Lilu.

Lilu/Пресслужба Lilu

Артистка також планує зайнятися генеральним прибиранням.

"Хочеться почистити свій гардероб і викинути весь непотріб з дому, тим самим енергетично очистити простір. Навесні - це якраз те, що необхідно кожній людині", - зазначила вона.

Є в планах співачки також перечитати всі книжки, які у неї назбиралися: "Я встигаю читати книжки тільки на відпочинку або під час перельотів, якщо буде період затишшя - можливо, мені вдасться прочитати всю ту літературу, яку я склала для себе в окрему шухляду. Всі книжки, які мені подобаються, я їх купую або мені їх дарують, я їх відкладаю в окреме місце і обов'язково читаю, коли є час".

Lilu/Пресслужба Lilu

І наостанок Lilu порадила фільми для приємного перегляду на карантині:

"На перші 2 позиції я б поставила 2 французькі картини: "Кохання без пересадок" та "Кохання з перешкодами".

Абсолютно атмосферне, романтичне кіно з хорошим смаком. Так, щоб подумати і задуматися і дещо переосмислити: "Текст" і "Звичайна жінка".

І з свіжих фільмів цього року, я б, мабуть, порекомендувала подивитися - "Кафе бажань".

Нагадаємо, нещодавно Lilu випустила кліп на українськомовну пісню "Лірика".

Читайте також: Карантин із зіркою: 7 цікавих фільмів від Катерини Кухар

Повʼязані теми:

Наступна публікація