Кохана екс"Холостяка" Макса Михайлюка показала живіт і розповіла про його реакцію на вагітність

Кохана екс"Холостяка" Макса Михайлюка показала живіт і розповіла про його реакцію на вагітність

Кохана екс"Холостяка" Макса Михайлюка показала живіт і розповіла про його реакцію на вагітність

Макс Михайлюк і Даша Хлистун / Фото: Instagram Макса Михайлюка

Дарина Хлистун розповіла, як дізналася про свій цікавий стан.

Днями герой 10-го сезону шоу "Холостяк" — 35-річний Макс Михайлюк і його кохана — 24-річна модель Даша Хлистун потішила своїх шанувальників несподіваною новиною — вони чекають на первістка. Про це пара повідомила в Instagram.

Закохані знялися у чуттєвій фотосесії. Дар'я показала свій вже досить великий живіт.

А сьогодні дівчина виклала новий знімок з цього фотосету, на якому вона демонструє Максу вагітний живіт.

Макс Михайлюк і Даша Хлистун/Instagram dasha_khlystun_

Хлистун одягнена у чорний кроптоп і широкі джинси. А Михайлюк зазнімкований у джинсах і з оголеним торсом.

Під світлиною Даша розповіла про те, як вона дізналася про свій цікавий стан та реакцію Макса на вагітність.

"Я була впевнена, що роблю цей тест, просто так сказати "переконатися напевно", побачивши одну смужку, я без будь-якої частинки сумніву відклала тест і почала мити руки. І який був у мене шок, коли через 5 хв я бачу нехай і слабку, але її — другу смужку. Це настільки змішані емоції, що слів не вистачить описати, що я в той момент відчула. Як-тільки я трішки зібралася, почала думати, як повідомити про це Максу. Я собі розпланувала зробити це інакше, ніж вийшло, навіть хотілося зняти його реакцію на телефон. Але сама ж себе і видала.

Цього вечора Макс якраз запросив мене на вечерю, тут я і спалилася. Ну складно було не помітити мій стан. Я намагалася менше говорити, тому що боялася проговоритися. І після того, як сказала йому, що мені потрібно піти завтра до лабораторії, для здачі крові, він запитав "навіщо?" А я, нічого іншого не придумавши, відповіла "просто вирішила перевірити" і Макс все зрозумів. Запитав: "Ти що вагітна?" І ви б бачили його очі, він точно чекав тільки позитивну відповідь. І тут звичайно прозвучало "так". Мене від радості ледь не задушили. Я навіть сама не очікувала такої його реакції. Він не був в шоці, на відміну від мене. З того самого часу у нас почалася вже трішки інша історія наших стосунків", — написала модель.

Нагадаємо, про роман Макса з Дар'єю стало відомо в липні 2020 року. Їх помітили разом на відпочинку під Києвом, а потім в рідному місті пілота — Одесі. Пара познайомилася в Instagram.

До слова, після проєкту "Холостяк" Макс розійшовся із переможницею шою Дашею Ульяновою. Після проєкту чоловік зізнався їй, що мав секс з іншою учасницею шоу. Дівчина розцінила це як зраду і тому вони завершили стосунки.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація