Красива пара: Г'ю Грант і його дружина пройшлися червоною доріжкою

Красива пара: Г'ю Грант і його дружина пройшлися червоною доріжкою

Г'ю Грант і Анна Еберштайн / Фото: Associated Press

Проти 11 квітня Британська академія кіно і телевізійних мистецтв оголосила лауреатів своєї щорічної премії Film Awards 2021. Вперше в історії цей захід було розділено на дві частини і проведено і в онлайн-форматі.

Друга частина церемонії вручення премії BAFTA відбувалася в Альберт-голі, куди приїхали ведучі і деякі знаменитості. Серед учасників церемонії, які пройшлися червоною доріжкою, був британський актор Г'ю Грант і його дружина — телепродюсерка Анна Еберштайн.

Г'ю Грант і Анна Еберштайн / Фото: Associated Press

Пара вибрала лаконічні вбрання чорного кольору, зокрема Г'ю був одягнений в чорний смокінг з білою сорочкою і краваткою-метеликом, а Анна вибрала чорну мінісукню від Balmain з люрексом, довгими рукавами і декоративними ґудзиками на плечах. Образ вона доповнила клатчем Saint Laurent і чорними туфлями на високих підборах і з двома ремінцями.

Г'ю Грант і Анна Еберштайн / Фото: Getty Images

"Найкращим фільмом" була названа картина "Земля кочівників" з Френсіс Макдорманд в головній ролі, яка виграла в і номінації "Найкраща акторка". "Найкращим актором" став Ентоні Гопкінс за його роль у драмі "Батько". "Найкращим британським фільмом" назвали картину "Перспективна дівчина", а "Найкращим анімаційним фільмом" визнали мультфільм "Душа".

Читайте також: З пивом і жінкою: Г'ю Грант прийшов на тенісний турнір

Повʼязані теми:

Наступна публікація