Красуні в стильному вбранні: Діана Крюгер і Джессіка Честейн на прем'єрі фільму в Лондоні

Красуні в стильному вбранні: Діана Крюгер і Джессіка Честейн на прем'єрі фільму в Лондоні

Діана Крюгер / Фото: Associated Press

Актриса Діана Крюгер відвідала європейську прем'єру фільму "Воно 2" в Лондоні.

43-річна Діана Крюгер вийшла на червону доріжку в дуже красивому і жіночому образі. Зірка одягла пишну спідницю від бренду Erdem в поєднанні з гарним жакетом, розшитим квітами, двоколірними прозорими туфлями-човниками на підборах. Дуже гармонійно до образу була підібрана сумочка на тонкому ремінці з ланцюжка. Красивий образ Діани доповнювала легка хвиляста укладка та вечірній макіяж. Менше року тому Діана Крюгер вперше стала мамою, а вже має такий гарний вигляд. 

 

На цьому самому заході з'явилася ще одна актриса – 42-річна Джессіка Честейн. Вона зіграла у фільмі одну з головних ролей. А на прем'єрі з'явилася в чорній напівпрозорій сукні з глибоким V-подібним декольте і босоніжках на високих підборах і платформі. До її образу чудово пасувала хвиляста укладка в стилі старого Голлівуду, а також Джессіка зробила яскравий макіяж з акцентом на губи.

Джессіка Честейн / Фото: Associated Press

Фільм "Воно 2" – це друга частина екранізації культового роману Стівена Кінга. Минуло 27 років відтоді, як група школярів зіткнулася з жахливим клоуном-дітовбивцею Пеннівайзом. Герої подорослішали, роз'їхалися і зажили спокійним життям, поки не отримали звістку з минулого – Воно повернулося.

Повʼязані теми:

Наступна публікація