Крістен Стюарт в ролі Діани: образи принцеси Уельської, які глядач може побачити у фільмі "Спенсер"

Крістен Стюарт в ролі Діани: образи принцеси Уельської, які глядач може побачити у фільмі "Спенсер"

Принцеса Діана / Фото: Getty Images

Восени 2021 року в прокат вийде історична драма "Спенсер". Фільм режисера Пабло Ларраіна з американською акторкою Крістен Стюарт у головній ролі.

Дія фільму розгортатиметься протягом одного вікенду в грудні 1991 року в маєтку Сандрінгем в Норфолку, де принцеса Діана проводила свої останні різдвяні канікули з родиною. Саме в цей період принцеса Уельська вирішила, що у її шлюбу з принцом Чарльзом більше немає майбутнього. І ухвалила рішення про розлучення.

Принцеса Діана і принц Чарльз / Фото: Getty Images

Сценарій фільму написав Стівен Найт (британський кінематографіст, автор сценарію фільмів "Гострі козирки", "Прянощі і пристрасті", "Замкнутий ланцюг", "Брудні принади", "Порок на експорт"), а за операторську роботу відповідає французька кінематографістка Клер Матон.

Принцеса Діана / Фото: Getty Images

Компанія Neon поділилася на своїй сторінці в Instagram першим знімком, де 30-річна Крістен Стюарт постала в образі принцеси Діани. Вона зображена в червоному пальті, чорній сукні з бантом на шиї і капелюсі з вуаллю.

 

У схожому образі одного разу на публіці з'являлася і принцеса Уельська.

Принцеса Діана / Фото: Getty Images

Багато британців розкритикували режисера за вибір американки Стюарт на роль Діани. Однак раніше режисер пояснив свою позицію так: "Крістен може бути дуже різною, вона може бути дуже таємничою і дуже крихкою, а в кінцевому підсумку — дуже сильною, і це те, що нам потрібно".

Зазначимо, 44-річний чилійський режисер Пабло Лорраін відомий своїм байопіком про першу леді США Джекі Кеннеді "Джекі", який був випущений 2016 року.

Пабло Лорраін / Фото: Associated Press

Сама Крістен Стюарт в одному з інтерв'ю зазначила, що ще ніколи так не хвилювалася перед зніманнями. Щоб вжитися в роль краще, вона займалася з педагогом, щоб попрацювати над своєю вимовою тексту, а також прочитала не одну біографію принцеси Уельської.

Крістен Стюарт / Фото: Associated Press

Прем'єра фільму запланована на осінь 2021-го — якраз перед 25-ю річницею смерті принцеси Діани 2022 року. Це буде не перший фільм про життя принцеси Діани. 2013 року в прокат вийшла біографічна драма режисера Олівера Гіршбігеля, що розповідала про два останні роки життя Діани, який називався: "Діана: Історія кохання". Головну роль у ньому зіграла британська акторка Наомі Воттс.

Принцеса Діана / Фото: Getty Images

Читайте також: За кохання vs за розрахунком: герцогиня Сассекська і принц Гаррі vs принцеса Діана і принц Чарльз на островах Фіджі

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Стиль Крістен Стюарт
Наступна публікація