Лілі Коллінз позувала для глянцю і розповіла про знімання в серіалі "Емілі в Парижі"

Лілі Коллінз позувала для глянцю і розповіла про знімання в серіалі "Емілі в Парижі"

Лілі Колінз / Фото: Associated Press

Вона зізналася, що їй подобається бути частиною проєкту, який дарує людям посмішки.

Американська акторка Лілі Коллінз, яка зовсім нещодавно заручилася зі своїм бойфрендом, 37-річним кінорежисером Чарлі Макдавеллом, знялася в стильній фотосесії для видання The Laterals.

На знімках 31-річна зірка нового популярного серіалу "Емілі в Парижі" позувала в стриманих вбраннях від Elisabetta Franchi, Magda Butrym, Nicole Shante і Tibi. Також стилісти використовували в образах Лілі лаконічні ювелірні прикраси.

Лілі дала виданню відверте інтерв'ю, в якому розповіла про свої заручини і роботу над серіалом "Емілі в Парижі". Це шоу від творця серіалу "Секс і місто" Даррена Старра, який також написав сценарії до інших культовим серіалам 90-х і 2000-х: "Мелроуз Плейс", "Беверлі Гіллс 90210" і "Сваха".

"Думаю, я ототожнюю себе з роботою Даррена. Він дійсно знає, як створити світ, в який ви одразу ж поринете. У його шоу є здійснення бажань, і є елемент подорожі. Також є відчуття, ніби я на якийсь час зникаю в ньому, і мені це дуже подобається ", — поділилася Лілі.

Також дівчина розповіла про своє захоплення персонажем Керрі Бредшоу з серіалу "Секс і місто".

"Керрі Бредшоу була одним із тих знакових персонажів для мене, до яких я прагнула у багатьох сенсах, тобто, що її мода була продовженням її особистості. Вона була розумною, сміливою і ніколи не боялася ризикувати. Вона була сама собою, не вибачаючись. І вона була так захоплена своєю роботою й дуже багато говорила про те, як сильно вона любила свою роботу, розумієте? І я думаю, що це щось", — зізналася акторка.

Лілі також зазначила, що на її думку серіал "Емілі в Парижі" — це передусім історія любові до себе та своєї роботи. Крім того, вона зізналася, що їй дуже подобається бути частиною цього проєкту, який дарує людям усмішки, тим паче в такий скрутний час, як зараз.

"Я думаю, що ремесло, частиною якого я стала в цьому світі, дуже зцілює. Я хочу бути частиною проєктів, які можуть донести це до людей, а також до мене самої. У той час я не знала, що Емілі вийде, коли людям знадобиться почуття втечі від реальності, усмішка і сміх ".

Серіал "Емілі в Парижі" — американський комедійно-драматичний телесеріал, що оповідає про переїзд Емілі, молодої американки, в Париж, щоб поділитися досвідом із французькими колегами. У Франції дівчину чекають знайомства з новими чоловіками, смачна їжа, вино, мистецтво, а разом з ними й усі відмінності американської і французької культур.

Читайте також: Найбільш очікувані серіали осені-2020

Повʼязані теми:

Наступна публікація