"Мені пощастило": Катерина Кухар розповіла, як за нею полювала дика рись на відпочинку

"Мені пощастило": Катерина Кухар розповіла, як за нею полювала дика рись на відпочинку

"Мені пощастило": Катерина Кухар розповіла, як за нею полювала дика рись на відпочинку

Прима-балерина поділилася враженнями від екстремальної відпустки.

Днями прем'єри балету Олександр Стоянов і Катерина Кухар повернулися зі своєї півторамісячної відпустки, яку вони вже другий рік поспіль провели в США. Разом з ними відпочивала їхня 4-річна донька Настя.

Там здійснилася їхня мрія – вони подивилися світове водне шоу "О" цирку Du soleil. Спеціально для цього шоу був створений басейн глибиною в 5 поверхів.

"Добре, що до Вегаса був Беверлі-Гіллз з його скупченням розкоші на Родео Драйв, після якого програвати було вже майже нічого. Правда, чесно кажучи, у віці 10 років у мене був випадок, пов'язаний з азартними іграми, який назавжди відбив бажання цим займатися. Я програв за 1 годину всі важко зароблені і заощаджені гроші, які збирав більше року", - поділився Олександр.

У Лас-Вегасі артисти насолодилися виставкою американського скульптора Richarda McDonald’sa. Катерина у захваті від його балерин у скульптурі. За її словами, на них можна дивитися безкінечно.

Подружжя також побувало у пустелі, у заповіднику Red Rock, покаталися на скляній гірці з 73-х поверхового хмарочоса Sky Space і традиційно відвідали з донькою Disneyland.

Не обійшовся відпустку і без екстремальних пригод. Під кінець подорожі за балериною полювала дика рись з лісів Іссакуа.

"Поруч з місцем, де ми проживали, через дорогу, розташований зоопарк. Нам це дуже подобалося, коли на нашому подвір'ї вранці ми зустрічали козуль, вони зовсім не бояться людей, Саша навіть пробував їх ловити. Але було дуже страшно зустрітися з риссю. Зараз згадую і мурашки по шкірі. Я приймала сонячні ванни, нічого не віщувало біди... мене врятувало лише те, що рись наступила на сухий листок... Це змусило мене обернутися. Коли я схопилася і побачила її очі, я зрозуміла, що вона мене злегка недооцінила. Вона явно очікувала більш легку і дрібну здобич", - розповіла Кухар.

Балерина дуже перелякалася дикого звіра, але, слава Богу, все обійшлося.

"Мені пощастило, що рись була невелика. Якщо б я не повернулася, то з великою ймовірністю вона вчепилася б мені в шию. І в цьому випадку не було б більше найвимогливішої судді "Танців з зірками"", - додала Катя.

Нагадаємо, що вже 25 серпня Катерина Кухар знову сяде в крісло суддів у новому сезоні проєкту "Танці з зірками".

Повʼязані теми:

Наступна публікація