Вся в латексі: провокаційна MARUV позувала навкарачки на червоній доріжці в Іспанії

Вся в латексі: провокаційна MARUV позувала навкарачки на червоній доріжці в Іспанії

MARUV / Фото: Associated Press

Українська співачка викликала фурор своєю епатажною поведінкою на червоній доріжці.

Вчора в іспанській Севільї відбулася церемонія нагородження престижної премії MTV European Awards. Серед відомих номінантів була і наша українська співачка MARUV. Ось тільки представлена вона була у номінації, як "Найкращий російський виконавець", в якій і перемогла.

MARUV / Фото: Associated Press

Провокаційна артистка на червоній доріжці викликала справжній фурор. Перед фотокамерами вона з'явилася у латексному комбінезоні, поверх якого одягла сукню кольору хамелеон на бретельках і з розрізами, латексних рукавичках і стрипах.

Свій аутфіт вона доповнила лакованим капелюхом-циліндром з вушками, який додав їй грайливості. Насичений макіяж і лаконічні сережки завершили її лук.

MARUV поводилася перед камерами, як завжди, епатажно. Вона опустилася на коліна і почала сексуально позувати. Таким чином, привернула до себе увагу всієї публіки.

MARUV / Фото: Associated Press

Ще однією зіркою вечора була Дуа Ліпа. Вона вийшла на сцену у чорному боді, яке мало вигляд радше купальника- монокіні з вузькою смужкою тканини на грудях і стрингами ззаду. Артистка представила сексуальний образ і яскраве шоу.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Червона доріжка Венеційського фестивалю
Наступна публікація