На екскурсію з дітьми: Джамала поділилася новими знімками з відпустки

На екскурсію з дітьми: Джамала поділилася новими знімками з відпустки

Джамала / Фото: Інстаграм Джамали

Співачка показала шанувальникам нові кадри з відпустки, яку вона проводить з родиною в Єгипті.

Сьогодні 37-річна Джамала запостила чергову фотодобірку кадрів з екскурсії, яку відвідала разом з дітьми — старшим Еміром і молодшим Селімом, а також зі своїм батьком.

Емір з дідусем / Фото: Інстаграм Джамали

"Люблю поєднувати відпочинок з відкриттям нового. Добре, що Марса-Алам — не просто курорт, це ще і місто зі своєю історією. Спочатку він був просто рибальським селищем (та й зараз місцеві в основному заробляють ловлячи і продаючи рибу). У ньому є мечеть, храми, османська фортеця 18 століття. Зрозуміло, що не так вже й багато залишилося пам'яток архітектури, але було дуже цікаво подивитися ", — підписала кадри артистка.

Джамала / Фото: Інстаграм Джамали

На чергову екскурсію Джамала поїхала разом з дітьми. Співачка одягла бежеву сукню і зручні сандалі, молодшого сина вона тримала на руках, а старшого за руку.

Минулого разу кататися на квадроциклах Джамала поїхала, взявши з собою тільки старшого сина Еміра. У березні 2021 року хлопчикові виповниться 3 роки, тобто він вже достатньо дорослий для таких розваг з мамою.

Емір з дідусем / Фото: Інстаграм Джамали

Наскільки комфортно співачці відпочивати з дітьми цього разу, Джамала поки не розповіла. Але вже говорила, що відпустка в компанії дідусів, які можуть зайняти чимось дітей, триває чудово.

Джамала зі старшим сином / Фото: Інстаграм Джамали

Влітку, нагадаємо, співачка їздила відпочивати тільки з чоловіком і синами. Молодшому тоді тільки виповнилося 1,5 місяця. Вони літали до Туреччини і цей відпочинок був не таким простим, як, можливо, хотілося б. Тоді зірка навіть ділилася лайфхаками для перельоту з двома дітьми

Джамала з дітьми / Фото: Інстаграм Джамали

Читайте також: В купальниках і стильних туніках: Добриднєва, Джамала і Матвієнко позували на тлі пальм в Єгипті

Повʼязані теми:

Наступна публікація