Обираємо найкращий образ: Свейнпоул, Гант і Фонтана вийшли на червону доріжку у вбраннях із високими розрізами

Обираємо найкращий образ: Свейнпоул, Гант і Фонтана вийшли на червону доріжку у вбраннях із високими розрізами

Марта Гант / Фото: Associated Press

Червона доріжка Венеційського кінофестивалю - гарне місце, де можна показати себе у всій красі, що і зробили запрошені на фестиваль моделі.

Манекенниці Марта Гант, Ізабель Гулар і Кендіс Свейнпоул обрали для доріжки вельми відверті образи і зробили ставку на високі розрізи на своїх сукнях.

Кендіс Свейнпоул / Фото: Associated Press

30-річна Кендіс Свейнпоул одягла золоту обтислу сукню з розрізом від бренду Etro, під яку не стала одягати білизну і поєднувала вбрання з босоніжками на високих шпильках.

Кендіс Свейнпоул / Фото: Associated Press

36-річна Ізабелі Фонтана вирішила зробити ставку на яскравий жовтий колір вбрання. Її сукня складалася з ліфа, величезного банта на талії, була з невеликим шлейфом і також із високим розрізом. Образ манекенниця розбавила красивими золотими сережками-висячками, макіяжем і укладкою з ефектом мокрого волосся.

Ізабелі Фонтана / Фото: Associated Press
Ізабелі Фонтана / Фото: Associated Press

30-річна Марта Гант обрала цікаву сукню з корсетним прозорим верхом і чорним подолом, який гарно розвивався доріжкою. До образу дівчина підібрала чорні босоніжки на шпильках і зробила макіяж з акцентом на яскраві губи.

Марта Гант / Фото: Associated Press

Нагадаємо, 28 серпня на італійському острові Лідо відбулося відкриття 76-го Венеційського кінофестивалю. Цього року журі фестивалю очолює аргентинська режисерка Лукресыя Мартель. Відкривав фестиваль фільм японського режисера Гірокадзу Кореєди "Правда" з Катрін Деньов і Жульєт Бінош у головних ролях.

Цього року до складу журі також увійшли: канадський кінокритик Пірс Гендлінг, французька актриса Стейсі Мартен, італійський режисер і сценарист Паоло Вірдзі, мексиканський кінематографіст Родріго Прієто, канадський режисер Мері Гаррон і японський актор Шінья Цукамото.

В основній конкурсній програмі буде брати участь 21 картина з 17 країн світу. Кінофестиваль триватиме до 7 вересня 2019 року. Ми ж покажемо вам найяскравіші виходи зіркових гостей, які вийдуть на червону доріжку у Венеції.

А чий образ з цих трьох дівчат більше сподобався вам?

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Червона доріжка Венеційського фестивалю
Наступна публікація