Оце так новина: Емілі Ратаковскі показала вагітний живіт

Оце так новина: Емілі Ратаковскі показала вагітний живіт

Емілі Ратаковскі / Фото: Instagram Емілі Ратаковскі

29-річна американська модель поділилася прекрасною новиною.

Зірка опублікувала в Instagram відео, де позує для обкладинки @voguemagazine і повідомила про свою вагітність, подякувавши команді і глянецю за цю особливу для неї обкладинку.

Останнім часом Емілі постила лише фотографії великим планом, де було видно її обличчя і не видно фігуру повністю. І ось вона причина. Виявляється, дівчина вагітна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Emily Ratajkowski (@emrata)

Зірка також опублікувала ролик, який зняли для глянцю. Це кадри з її повсякденного життя, зроблені під час вагітності.

"Я буду дорожити цим відео все життя. Посилання в біографії, щоб подивитися. @Voguemagazine Дякую моїй дуже щедрій подрузі @lenadunham за її бачення і відданість керівництву. Я так вдячна. І спасибі моєму іншому чудовому другу @eccopn за його музику і @dschneids за її редагування! Ви все зробили це таким особливим. Написано і знято мною. Вдома ", - написала Ратаковскі.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Emily Ratajkowski (@emrata)

Також Емілі поділилася ще одним кадром обкладинки, де дуже добре видно її живіт і написала: "Ким буде ця людина? Для якої людини ми станемо батьками? Як вона змінить наше життя і те, ким ми є? Прочитайте моє есе про вагітність і гендер в @voguemagazine Спасибі за все добрі побажання ", - написала зірка.

З вагітністю дівчину привітали багато колег і друзів: Гейлі Бібер, Кендалл Дженнер, Ромі Стрідж, яка сама зараз готується стати мамою, Сара Сампайо, Кортні Кардашян, Марта Гант, Ешлі Грем і багато-багато інших зірок.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Emily Ratajkowski (@emrata)

Нагадаємо, Емілі одружена з кіноактором Себастьяном Беар-МакКлардом, вони одружилися 2018 року.

Читайте також: Повторити може кожен: Емілі Ратаковскі похизувалася красивим макіяжем

Повʼязані теми:

Наступна публікація