Оце поворот: Діта фон Тіз показала оголені сідниці на показі Moschino

Оце поворот: Діта фон Тіз показала оголені сідниці на показі Moschino

Оце поворот: Діта фон Тіз показала оголені сідниці на показі Moschino

Діта фон Тіз/Скрін з відео

На Тижні моди в Мілані діва бурлеску вийшла в ефектній червоній сукні з сердечками.

Діта фон Тіз взяла участь у показі бренду Moschino, який минув в межах Тижня моди в Мілані. Модний будинок презентував колекцію осінь/зима 2021/2022 у форматі фільму-пародії Jungle Red. Він відсилає до стрічки "Жінки" 1939 року. Показ нагадував салонне шоу 1940-х і 1950-х років.

Темами колекції виступили гламур у стилі Голівуду 1930-х, гангстери, карнавальні костюми, стиль сафарі та живопис.

Діта закривала фешншоу. Вона з'явилася у червоній обтислій сукні, розшитій спереду чорними сердечками, з пишним декольте і шлейфом. Вбрання ідеально підкреслило її сексуальні форми.

Її лук доповнили чорні атласні довгі рукавички і головний убір у вигляді червоного серця. Кучерява зачіска і макіяж з акцентом на червоній помаді завершили ефектний аутфіт діви бурлеску.

Але головний сюрприз на глядачів чекав, коли фон Тіз повернулася до камери задом і продемонструвала велике вирізане серце на сідницях. Несподівано було побачити оголену п'яту точку зірки.

Відео свого виходу Діта опублікувала в Instagram, підписавши його так: "Яке задоволення бути частиною @ itsjeremyscott's @moschino фільм Jungle Red... Це був абсолютно мрійливий день.

Побачити всіх цих дам, зачарованих у голівудському стилі Золотого Століття з цим підписом #moschino, було чудовим задоволенням".

Ведучою показу була Мей Маск. У шоу також взяли участь Міранда Керр, Гейлі Бібер, Вінні Гарлоу, Джоан Смоллс, Стелла Максвелл, Тейлор Гілл та інші.

Повʼязані теми:

Наступна публікація