"Оскар" вже скоро: якими образами будуть дивувати Терон, Йоганссон, Зеллвегер і Айліш

"Оскар" вже скоро: якими образами будуть дивувати Терон, Йоганссон, Зеллвегер і Айліш

Шарліз Терон / Фото: Getty Images

9 лютого 2020 року в театрі "Долбі" в Голлівуді відбудеться 92-га церемонія вручення нагород американської Академії кінематографічних мистецтв і наук "Оскар". Серед номінантів цього року багато талановитих голлівудських красунь. Що чекає на нас на червоній доріжці "Оскара" цього року і які аутфіти продемонструють зірки, ми не знаємо і можемо лише здогадуватися.

Зірки традиційно з'являються на червоній доріжці церемонії в урочистих образах. Жінки – у розкішних вечірніх сукнях, а чоловіки – в смокінгах і краватках-метеликах.

На червоній доріжці цього року ми точно побачимо 50-річну актрису Рене Зеллвегер. Вона номінована в категорії "Найкраща жіноча роль" за фільм "Джуді". Рене вже отримала три нагороди: SAG Awards, де сяяла в елегантній темно-синій сукні від бренду Maison Margiela з оголеними плечима і красивим розрізом спереду,

Рене Зеллвегер на церемонії SAG Awards / Фото: Associated Press

"Золотий глобус", де з'явилася в ніжно-блакитній сукні з високим розрізом спереду, а до вбрання підібрала туфлі-човники за тоном, а також премію BAFTA, вийшовши на доріжку в ніжно-рожевій сукні від Prada.

Рене Зеллвегер на "Золотому глобусі" / Фото: Associated Press
Рене Зеллвегер на церемонії BAFTA / Фото: Associated Press

Думаємо і на "Оскарі" Рене Зеллвегер зробить ставку на класику. До речі, 2004 року Рене вже отримувала "Оскар" за фільм "Холодна гора". Тоді на 76-й церемонії Рене сяяла в білій сукні з довгим шлейфом і бантом ззаду.

Рене Зеллвегер на церемонії "Оскар" 2004 року / Фото: Getty Images

Одразу в двох номінаціях цього року представлена 35-річна Скарлетт Йоганссон. За роль у фільмі "Шлюбна історія" в категорії "Найкраща жіноча роль" і "Кролик Джоджо" в категорії "Найкраща актриса другого плану".

Скарлетт Йоганссон на церемонії BAFTA / Фото: Associated Press

Судячи з образу Скарлетт на церемонії BAFTA-2020, на доріжку зірка вийшла у відвертій сукні рожевого кольору, розшитій блискучою вишивкою, з цікавим декольте, високим розрізом і подолом зі страусиним пір'ям для "Оскара", актриса також обере щось відверте. На доріжці "Золотого глобуса" Скарлетт теж позувала в червоній сукні від Vera Wang з глибоким вирізом, бантом ззаду і довгим шлейфом.

Скарлетт Йоганссон на "Золотому глобусі" / Фото: Associated Press

Ще одна номінація у 44-річної актриси Шарліз Терон. Вона представлена у категорії "Найкраща жіноча роль" за фільм "Скандал". 2004 року на 76-й церемонії "Оскар" Терон вже отримувала свою статуетку за фільм "Монстр". Тоді на доріжку 28-річна Шарліз вийшла у вечірній сукні, розшитій камінням на бретельках, у якої було глибоке декольте, невеликий шлейф і розріз спереду.

Шарліз Терон, церемонія "Оскар", 2004 рік / Фото: Getty Images

Нагадаємо, на доріжці британської церемонії BAFTA Терон була в фіолетовій драпованій сукні максі від Dior.

Шарліз Терон на церемонії BAFTA / Фото: Associated Press

А на "Золотому глобусі" з'явилася у вбранні, що складалося з чорного ліфа з прозорими вставками, зеленого подолу і мало довгий чорний шлейф. На "Оскарі-2020" Шарліз напевно з'явиться в сукні, але в якій? Можливо, знову від Будинку Dior, як гадаєте?

Шарліз Терон на "Золотому глобусі" / Фото: Associated Press

На доріжці ми також очікуємо побачити 29-річну зірку фільму "Одного разу в Голлівуді" Марго Роббі. На минулій церемонії BAFTA в Лондоні Роббі сяяла в сукні з кутюрної колекції Chanel і на сцені отримувала нагороду за Бреда Пітта.

Марго Роббі на BAFTA / Фото: Associated Press

З Будинком Chanel Роббі співпрацює, тому не здивуємося побачити дівчину у вбранні цього бренду і на "Оскарі". На церемонії SAG Awards акторка з'явилася в картатій сукні з рюшами і американською проймою з декоративними ґудзиками з круїзної колекції Chanel 2019-20. Вибір вбрання не оцінили багато критиків, але його вартість становила 18,5 тисячі доларів.

Марго Роббі на SAG Awards / Фото: Associated Press

25-річна ірландсько-американська актриса Сірша Ронан номінована за роль у фільмі "Маленькі жінки". На "Золотому глобусі" цього року ми бачили актрису в сріблястій сукні з розсипом паєток на тонких бретельках і високим розрізом до стегна.

Сірша Ронан на "Золотому глобусі" / Фото: Getty Images

А на премії BAFTA Ронан з'явилася в чорній сукні з пишним подолом від Gucci, яка також підкреслювала її декольте. Напевно, для "Оскара" дівчина обере щось особливе.

Сірша Ронан на BAFTA / Фото: Getty Images

Крім зірок-номінантів, на 92-й церемонії очікується багато інших гостей. Наприклад, 18-річна тріумфаторка премії "Греммі" Біллі Айліш, яка виступить перед публікою. Зазвичай Айліш обирає для червоних доріжок вбрання від Gucci, подивимося, на що зробить ставку співачка цього разу.

Біллі Айліш на афтепаті "Греммі" / Фото: Getty Images

Також очікуємо побачити черговий шедевр від популярного американського актора Біллі Портера. 2019 року Портер прибув на церемонію в розкішній бальній сукні. На церемонії "Греммі" Біллі вийшов на червону доріжку в костюмі кольору морської хвилі, що складався з комбінезона зі стразами і короткого жакета.

Біллі Портер / Фото: Associated Press

Низ штанин у вбрання був розшитий сріблястими висячками, такі самі висячки були на крислатому капелюсі Портера, на якій були двошарові шторки. Напевно, здивує актор і своїм аутфітом на церемонії "Оскар". Вона відбудеться, нагадаємо, 9 лютого в театрі "Долбі" в Голлівуді.

Також в нашій галереї дивіться, хто із знаменитостей відвідував церемонію "Оскар" минулого року.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Марго Роббі
Наступна публікація