Отримала вирок: ексдівчина Ді Капріо у білих джинсах сходила до суду

Отримала вирок: ексдівчина Ді Капріо у білих джинсах сходила до суду

бар Рафаелі / Фото: Associated Press

35-річну ізраїльську модель Бар Рафаелі засудили до громадських робіт за ухиляння від сплати податків.

Бар Рафаелі потрапила до об'єктивів папараці, коли вийшла з будівлі світового суду Тель-Авіва. Вона відвідала засідання суду, де їй та її матері Ципі винесли вирок про несплату податків на суму близько 10 мільйонів доларів. Розслідування цієї справи тривало 5 років.

бар Рафаелі / Фото: Associated Press

Манекенницю засудили до 6 місяців умовно і до 9 місяців громадських робіт в інтернаті для людей із важкими фізичними та розумовими вадами. Ще Бар повинна виплатити штраф у розмірі 730 тисяч доларів і всі неоплачені податки (2,3 мільйона доларів).

бар Рафаелі / Фото: Associated Press

Мати моделі Ципі засудили до 16 місяців в'язниці, а також вона повинна виплатити штраф 730 тисяч доларів за те, що допомогла доньці приховати справжнє місце проживання.

До суду Бар одягла сіру футболку, білі джинси і замшеві ботильйони. У руці вона несла сумку з різнокольоровим орнаментом і торочками. На обличчі у неї була захисна маска.

Нагадаємо, цього літа Бар Рафаелі зізналася в суді в тому, що, коли вона жила в США, то подала неправдиві дані у податковій декларації, щоб не платити ізраїльських податків. Суд довів, що модель ухилялася від виплати податків державі в період з 2009 до 2012 рр.

У цей час Рафаелі мала зарплату, яка становила мільйони, і в ізраїльську казну з цих доходів нічого не платила.

А мати Бар, Ципі, за її гроші купувала на своє ім'я розкішні автомобілі, нерухомість та інше.

До слова, Рафаелі зустрічалася з Леонардо Ді Капріо з 2006 до 2011 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація