Перший вихід після скандалу: красива Джессіка Біл прийшла на прем'єру фільму з чоловіком

Перший вихід після скандалу: красива Джессіка Біл прийшла на прем'єру фільму з чоловіком

Джессіка Біл і Джастін Тімберлейк / Фото: Getty Images

Джессіка Біл вперше з'явилася на публіці після скандалу, пов'язаного з її чоловіком Джастіном Тімберлейком.

Пара відвідала прем'єрний показ третього сезону серіалу "Грішниця" в Західному Голлівуді. У стрічці Джессіка Біл зіграла головну роль молодої матері, яка вбиває людину серед білого дня на очах у безлічі свідків. Жінка сама не розуміє навіщо це зробила.

Джессіка Біл і Джастін Тімберлейк / Фото: Getty Images

У грудні 2019 року Джастін Тімберлейк був заскочений папараці під час флірту з колегою за фільмом "Палмер" Алішею Вейнрайт. Тоді в Мережі активно заговорили про те, що Тімберлейк зраджує своїй дружині Джесіці Біл. Чутки поширилися так швидко, що Джастіну довелося публічно вибачитися перед Джесікою, спростувавши всі плітки.

Тоді говорили, що це саме Біл підштовхнула його до думки про те, що потрібно принести вибачення публічно, тому що через його інтрижку на знімальному майданчику вона опинилася в незручному для себе становищі. Тімберлейк вибачення приніс, зазначив, що шкодує про подію і пообіцяв спробувати докласти всі зусилля, щоб стати найкращим чоловіком і батьком.

Джессіка Біл / Фото: Getty Images

І ось, нарешті, перший світський вихід пари. На прем'єру серіалу 37-річна Джессіка приїхала в білій сорочці і чорній спідниці-олівці, доповнивши аутфіт картатим блейзером і чорними туфлями-човниками на підборах. В руках у актриси був маленький чорний клатч, у вухах сяяли сережки-висячки, вона зібрала волосся в пучок, а на губи нанесла червону помаду.

Повʼязані теми:

Наступна публікація