Підкреслила декольте і одягла гарний піджак: подружка Бандераса підтримала його на прем'єрі фільму

Підкреслила декольте і одягла гарний піджак: подружка Бандераса підтримала його на прем'єрі фільму

Ніколь Кемпел і Антоніо Бандерас / Фото: Getty Images

38-річна кохана іспанського актора Антоніо Бандераса – Ніколь Кемпел приїхала підтримати його на лондонській прем'єрі фільму "Біль і слава".

Ніколь вийшла разом з Антоніо на червону доріжку. Для такого урочистого моменту Кемпел підібрала білий топ, яскравий жовтий подовжений піджак і білі джинси-скіні, які поєднала з білими туфлями-човниками на підборах і маленькою білою сумкою.

Такий простий, але елегантний образ Ніколь також доповнила кількома браслетами на зап'ястях і яскравим манікюром. А ось макіяж навпаки зробила в максимально природних відтінках. Не стала вона укладати і волосся в якусь складну зачіску, просто розпустила і зачесала його.

Ніколь Кемпел і Антоніо Бандерас / Фото: Getty Images

Антоніо Бандерас на прем'єрі з'явився в джинсах-кльош, чорному піджаку та білій футболці. Він не обділив своєю увагою ні кохану, ні своїх колег – акторку Пенелопу Крус і режисера стрічки Педро Альмодовара.

Педро Альмодовар, Пенелопа Крус і Антоніо Бандерас / Фото: Associated Press

Нагадаємо, вперше фільм "Біль і слава" був представлений цього року на Каннському кінофестивалі. У фільмі талановитий кінорежисер на схилі свого творчого шляху озирається в минуле, і його накриває потік яскравих спогадів. Ніжні почуття до матері, любов і розставання, пошуки щастя і успіху. Все це призводить творця до важливих роздумів про життя і мистецтво.

Повʼязані теми:

Наступна публікація