Підкреслила пишні груди топом-бюстьє: Летиція Каста на модному шоу в Парижі

Підкреслила пишні груди топом-бюстьє: Летиція Каста на модному шоу в Парижі

Летиція Каста / Фото: Getty Images

Французька модель Летиція Каста відвідала шоу білизняного бренду Etam в рамках Паризького тижня моди.

41-річна Летиція приїхала подивитися на новинки з весняно-літньої колекції 2020 року. А перед камерами фотографів блищала в небесно-блакитному костюмі, що складався з подовженої накидки і широких штанів зі стрілками.

Ефектний лук модель доповнила чорним топом-бюстьє на бретельках, який гарно підкреслював пишні груди француженки. На шиї у Касти красувалася тонкий золотий ланцюг, у вухах були маленькі сережки-кільця, волосся укладене в кучеряву зачіску, а на повіках були блискучі тіні у фіолетовій гамі.

Летиція Каста / Фото: Getty Images

Завершували образ чорні туфлі на платформі з блакитним і помаранчевим малюнком і високих підборах. Сміливо, відверто і дуже сексуально, чи не правда?

Нагадаємо, в Парижі в ці дні триває Тиждень прет-а-порте. Подивитися шоу і підтримати улюблених модельєрів вирішили багато зірок. До столиці Франції вже прилетіла Єва Лонгорія з сином. На шоу Dior були помічені Моніка Беллуччі в сукні в підлогу зі струмливою спідницею з розрізами та широким шкіряним поясом, ботфортах на високій платформі і підборах, Джуліанна Мур у теракотовій сукні-балахоні і Дженніфер Лоуренс, яка віддала перевагу образу total black.

На показ знаменитого Модного будинку Saint Laurent прийшли Шарлотта Казірагі, Зої Кравіц, Катрін Деньов та інші зірки. 75-річна легенда французького кінематографа з'явилася на показі в дуже ефектному образі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація