Подруга Меган Маркл оголосила про другу вагітність

Подруга Меган Маркл оголосила про другу вагітність

Меган Маркл і Міша Нону / Фото: Getty Images

34-річна дизайнерка Міша Нону нещодавно розповіла про свою другу вагітність.

Дизайнерка бренду Misha Nonoo, і її чоловік Майкл Гессес в березні 2020 року стали батьками вперше, а в квітні 2021-го Міша оголосила про свою другу вагітність.

Міша є близькою подругою Меган Маркл, кажуть, вона була серед тих людей, які посприяли знайомству Меган з принцом Гаррі. І, як відомо, Меган зараз також чекає на другу дитину. Обидві дами чекають народження дочок.

"Моя подорож до материнства була однією із найприємніших і прекрасних подій в моєму житті. Я дуже вдячна і рада повідомити, що ми в очікуванні милої дівчинки в нашу сім'ю, і Лео скоро стане старшим братом!", — написала Нону в пості в Instagram.

Разом з Мішею Меган Маркл створила капсульну колекцію для Smart Works, презентація якої відбулася у вересні 2019 року, через чотири місяці після народження первістка Арчі.

Міша Нону і Меган Маркл на презентації Smart Works capsule collection, 2019 рік / Фото: Getty Images

Міша Нону і Майкл Гесс одружилися на церемонії на віллі Аурелія в Римі 20 вересня 2019 року. Їхнє весілля відвідали Меган і Гаррі, принцеса Беатріс, Пол Маккартні, Іванка Трамп, Джаред Кушнер, Карлі Клосс, Кеті Перрі, Орландо Блум, Джеймс Корден і багато інших знаменитостей.

Нагадаємо, вагітна Меган Маркл зараз залишилася в Санта-Барбарі сама з сином Арчі, її чоловік принц Гаррі відлетів до Великої Британії, де в суботу, 17 квітня, відбудеться похорон принца Філіпа.

Принц Філіп і принц Гаррі / Фото: Associated Press

Читайте також: Гаррі і Меган вшанували пам'ять принца Філіпа

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація