Прагнуть до ідеалу: зірки, які важать більше, ніж говорять

Прагнуть до ідеалу: зірки, які важать більше, ніж говорять

Кім Кардашян / Фото: Getty Images

Зірка реаліті Кім Кардашян з тих зірок, які весь час в гонитві за ідеальною вагою.

39-річна Кардашян стверджує, що за зросту 159 см її вага становить всього 53 кілограми. Складно в це повірити, дивлячись на пишні форми зірки. Як експеримент, ми зібрали для вас ще з десяток зірок, які виглядають м'яко кажучи набагато "важче", ніж заявляють в цифрах.

Кім Кардашян / Фото: Getty Images

Актриса Єва Лонгорія, наприклад, запевняє, що її вага всього 45 кг при зрості 157 см. Напевно, Єва має на увазі свою ідеальну вагу, тому що після народження дитини актриса точно ще не повернулася у форму.

Єва Лонгорія / Фото: Getty Images

Блек Чайна говорить, що за зросту 157 см важить близько 58 кілограмів. Дивлячись на габарити зірки і особливо її п'яту точку, в це важко повірити.

Блек Чайна / Фото: Інстаграм

Юна Лілі-Роуз Депп дівчина теж не дуже висока, її зріст становить 160 см, а важить вона близько 41 кілограма.

Лілі-Роуз Депп / Фото: East News

Іспанська актриса Пенелопа Крус - теж низького зросту всього 163 сантиметри, Пен стверджує, що її вага за ідеальних умовах десь 50 кілограмів. Хоча у актриси дуже пишні груди, але, напевно, дуже легкі кістки.

Пенелопа Крус / Фото: Reuters

Різ Візерспун з тих зірок, які постійно намагаються і тренуються. Зірка не пропускає пробіжок на свіжому повітрі і важить 47 кілограмів за зросту 156 см.

Різ Візерспун / Фото: Getty Images

Сальма Гайєк теж дама з дуже пишними формами, більш того, вона стверджує, що ніколи не сидить на дієтах, то як повірити в те, що її вага складає всього 52 кілограми за зрості 157 см?

Сальма Гайек / Фото: Reuters

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Стіль Єви Лонгорії
Наступна публікація