Принцеса Євгенія показала зворушливе фото вагітної сестри Беатріс

Принцеса Євгенія показала зворушливе фото вагітної сестри Беатріс

Принцеса Євгенія і принцеса Беатріс / Фото: Getty Images

Минулого тижня королівська сім'я оголосила про вагітність принцеси Беатріс.

У королівському акаунті в твітері з'явилося повідомлення про те, що 32-річна Беатріс і її чоловік Едоардо Мапеллі-Моцці чекають на дитину, яка повинна з'явитися на світ восени 2021 року.

Оголошення зробили в день третьої річниці весілля Меган Маркл і принца Гаррі, кажуть, так Беатріс вирішила помститися парі за сестру Євгенію, на чиєму весіллі 2018 року Меган оголосила про свою вагітність.

Принцеса Євгенія і принцеса Беатріс / Фото: Associated Press

Також подружжя Сассексів не привітали з річницею весілля в жодному з королівських акаунтів.

Принцеса Євгенія безумовно вже давно встигла привітати сестру особисто з такою радісною новиною. У лютому 2021 року Євгенія і сама вперше стала мамою, новина про те, що скоро вона стане і тіткою привела її в захват.

Принцеса Йоркська опублікувала кілька фотографій Беатріс і Едоардо у себе в Instagram. Один знімок був зроблений в день весілля пари в липні 2020 року, а другий десь під час прогулянки в лісі. На селфі Едо і Беа мають такий щасливий вигляд.

"Беа і Едо вітаємо вас з новинами — не можу дочекатися зустрічі з малюком", — написала в підписі під фото принцеса Євгенія.

(Перегортайте фото праворуч)

Зазначимо, 2021 рік став для членів британської королівський сім'ї дуже плідним. Третю дитину народила Зара Тіндолл, вперше стала мамою принцеса Євгенія, також Меган Маркл в червні повинна народити другу дитину. Уже відомо, що це буде дівчинка.

Читайте також: Чекають на поповнення: дитина принцеси Беатріс отримає титул, але не королівський

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація