Прогульники: зірки, які вигулюють собак на карантині

Прогульники: зірки, які вигулюють собак на карантині

Прогульники: зірки, які вигулюють собак на карантині

Різ Візерспун / Фото: Getty Images

Під час карантину собака стала засобом пересування і можливістю подихати свіжим повітрям.

Через пандемію коронавірусу, який стрімко поширюється у всьому світі, багато хто сидить вдома на самоізоляції. Зірки, звичайно ж, не виняток. Але деякі з них завзяті собачники і часто потрапляють до камер папараці під час прогулянок зі своїми домашніми улюбленцями. Така прогулянка - законний привід вийти на вулицю навіть після введення суворого карантину.

Тому ми зібрали для вас знімки зірок та їхніх чотирилапих друзів під час таких прогулянок.

МАЛІН АКЕРМАН

41-річну канадську актрису і модель фотографи впіймали на вулицях Лос-Анджелеса, коли вона вийшла на прогулянку зі своєю собакою. Актриса була одягнена в чорний спортивний одяг. Свій лук вона доповнила кепкою і окулярами-авіаторами. А ось захисної маски на ній не було.

Малін Акерман / Фото: Getty Images

ЛЮСІ ГЕЙЛ

30-річна американська актриса і кантрі-співачка Люсі Гейл була сфотографована під час прогулянки зі своєю собакою в Лос-Анджелесі.

На Люсі був одягнений зручний одяг і захисна маска.

Люсі Хейл / Фото: Getty Images

ФІБІ ПРАЙС

Ця 47-річна актриса дуже полюбляє епатувати і навіть її звичайна прогулянка з собакою не може бути не яскравою. Тому Прайс нарядилась у відверте червоне плаття і продемонструвала фотографам свій пишний бюст та стрункі ноги.

Свій відвертий образ вона доповнила захисною маскою, на якій був зображений прапор США.

Фібі Прайс / Фото: Getty Images

ЛЕТИЦІЯ ГАЛЛІДЕЙ

Папараці підловили Летицію Галлідей на вулицях Лос-Анджелеса. Актриса вийшла вигуляти свого домашнього вихованця. Але вона була не одна, а в компанії трьох подруг, які теж вийшли на прогулянку зі своїми собаками.

Всі дівчата були в масках.

Летиція Халлідей / Фото: Getty Images

ОЛІВІЯ ПАЛЕРМО

34-річну актрису фотографи впіймали в Брукліні, Нью-Йорк. Для прогулянки з вихованцем дівчина вбралася в шубу, шкіряні штани, білий светр. Замість захисної маски Олівія пов'язала на обличчя шовкову хустку.

Олівія Палермо / Фото: Getty Images

РОБІН РАЙТ І КЛИМЕНТ ЖИРОДЕ

Подружжя продемонстрували, як проводять час зі своїм псом у Лос-Анджелесі. Вони їхали на фэтбайках. На такому ж їздить і 72-річний актор Арнольд Шварценеггер.

Робін Райт і Климент Жироде / Фото: Getty Images

БЕН АФФЛЕК

Раніше актор ходив на прогулянки тільки зі своєю дівчиною 31-річною актрисою Аною де Армас, але в четвер був помічений один. Аффлек вигулював одразу двох собак.

Бен Аффлек / Фото: Getty Images

РІЗ ВІЗЕРСПУН

Актриса була помічена одразу зі своїми трьома вихованцями на вулицях Лос-Анджелеса. На ній були короткі шорти, кросівки і чорна толстовка.

Різ Візерспун / Фото: Getty Images

КЕТЛІН КИНМОНТ

55-річна американська актриса вирішила повеселити папараці і вибрала для виходу на вулицю карнавальну маску з пір'ям, яка прикрила її очі. Але й звичайної захисною маскою вона не скористалася, а просто закрила ніс кольоровою шовковою хусткою.

Кетлін Кинмонт / Фото: Getty Images

АЛЕССАНДРА АМБРОСІО

Знаменита модель була помічена на вулиці Лос-Анджелеса. Дівчина вела на повідку собаку. На ній був рожевий спортивний костюм, чорні окуляри і кепка.

Алессандра Амбросіо / Фото: www.credits

Нагадаємо, що раніше ми писали про кращі карантинні луки британських красунь - Аманди Голден, Ешлі Робертс, Майлін Клас.

Повʼязані теми:

Наступна публікація